Acest Runner a subliniat spiritul olimpic ajutând-o pe competitorul său rănit să termine cursa

Acest Runner a subliniat spiritul olimpic ajutând-o pe competitorul său rănit să termine cursa

Breaking2 | Documentary Special (Iulie 2019).

Anonim

Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 au fost umplute cu momente super emoționale și total emoționante. Simona Manuel a câștigat istoria câștigului de aur și ne-a ruinat împreună cu ea, în timp ce propunerea lui Will Claye era tot atît de uimitoare (nu, nu vorbim despre propunerea de furtună-furtună, furtună de furtună pe care El a primit-o). Acum, într-un exemplu perfect al spiritului olimpic, doi alergători au transformat dezastrul lor într-un moment cu adevărat inspirator.

Când Nikki Hamblin din Noua Zeelandă și Abbey D'Agostino din SUA au căzut în timpul semifinalei de 5 000 de metri la femei, se pare că cursa sa terminat pentru ambele. Cu visele lor de medalie spulberate, sportivii ar fi putut ușor (și de înțeles) să renunțe. Dar asta nu se întâmplă deloc.

Hamblin a explicat: "Am coborât și am spus:" Ce se întâmplă? De ce sunt eu pe teren? "Apoi, brusc, această mână pe umărul meu, cum ar fi" Ridică-te, ridică-te, trebuie să terminăm asta "și am spus:" Da, da, ai dreptate. Acestea sunt Jocurile Olimpice. Trebuie să terminăm asta. "Sunt atât de recunoscător pentru Abbey că mi-a făcut asta. "Cu Abbey prea rău să se ridice de unul singur, Nikki sa oprit și sa întors să o ridice de la sol și, împreună, au terminat cursa. Cue TOATE simturile!

Nikki a adăugat: "Fata aia este spiritul olimpic chiar acolo. Nu am mai întâlnit-o niciodată și nu este așa de uimitoare, o femeie atât de uimitoare. "Credem că sunt atât de minunate femei care exemplifică spiritul olimpic. * aplauze masive *

Ați fost complet mișcați de spiritul olimpic al lui Nikki și Abbey? Tweet ne @feminineclub!

(h / t BuzzFeed, fotografii prin Chris Graythen, Patrick Smith, Ian Walton / Getty)