Această politică de consum al băuturilor alcoolice de la Stanford are oameni nebuni

Această politică de consum al băuturilor alcoolice de la Stanford are oameni nebuni

Killing For Profit at the European Parliament ! LCHF Aseem Malhotra (Aprilie 2019).

Anonim

Viața campusului poate fi foarte diferită, în funcție de școala în care vă aflați și de ceea ce sunt extrașcoalele. Dacă suntem norocoși, cele mai mari grijile noastre sunt cum să decorăm sălile de dormit sau ce să purtăm în prima zi a cursului. Și este normal ca studenții să se simtă liberi să renunțe la petreceri din campus, simțindu-se în siguranță în împrejurimile lor. Din nefericire, totuși, nu toți participanții la petrecere au în minte cele mai bune interese ale altor persoane și pot exista rezultate destul de proaste.

Aici intră politicile privind alcoolul. Majoritatea campusurilor le au și ele tind să fie destul de simple. Dar, după asaltul de mare amploare al unui student în campus, Universitatea Stanford și-a actualizat politica privind alcoolul … și, bine, nu a fost exact ceea ce oamenii au avut în minte pentru a ajuta la combaterea atacurilor din campus.

Într-un comunicat de presă, la începutul acestei săptămâni, școala și-a anunțat politica actualizată, spunând că utilizarea sticlelor de băuturi mari nu mai poate fi disponibilă în campus, argumentând că oamenii vor bea mai puțin dacă sticlele alcoolice sunt mai mici. Logica lor este că o sticlă de 750 ml (o cincime) are mai multe cadre în ea decât, de exemplu, un 375 ml (o halbă). Prin urmare, ei cred că mai puțină băutură într-o singură sticlă va determina oamenii să bea mai puțin, să nu cumpere mai mult.

Deși este evident că intențiile universității sunt bune, această politică actualizată ignoră complet faptul că, de fapt, alcoolul nu forțează oamenii să provoace agresiuni. O parte din declarația universității, care a fost șters de atunci, concluzionează, de asemenea, că femeile care beau sunt văzute ca fiind mai interesate de sex și, prin urmare, sunt mai puțin susceptibile de a fi agresate dacă accesul lor la alcool este restricționat.

Nu este surprinzător că reacția pe Twitter a fost rapidă. Mulți au fost foarte rapizi să sublinieze că politica în sine este victima:

Alții au subliniat că interzicerea consumului de alcool duce doar la consumul de alcool, ceea ce poate avea rezultate dezastruoase:

Și unii pur și simplu au spus ceea ce mulți se gândesc:

Ce credeți despre politica de alcool a lui Stanford? Spune-ne @feminineclub!