Această teorie a Fan Stranger este destul de epică

Această teorie a Fan Stranger este destul de epică

Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie (Aprilie 2019).

Anonim

Avertisment: Spoilers ahead!

Netflix a devenit lider în marele televizor. Au luat șanse pe fanii preferați, cum ar fi Fuller House și Gilmore Girls, și au creat unele dintre cele mai interesante televizoare noi în vârstă. Unul dintre motivele principale pe care le-am iubit pe Netflix este faptul că vizionarea chefului este încurajată deoarece eliberează fiecare serie în același timp. Și obsesia fiecăruia de vară a fost un eveniment de groază cu aruncări Stranger Things. Cu atât de multă suspans și acțiune și mult rămas inexplicabil, am fost în teoriile nebunești despre spectacol, dar acesta pare cel mai epic.

Atenție! Spoilers înainte!

În film, o teorie apare că unsprezece și monstru sunt de fapt unul în același - și raționamentul este destul de impecabil. Începând cu copiii care joacă Dungeons and Dragons la începutul spectacolului, se întâlnesc cu Demogoronul, o fiară cu două capete, cu aspecte bune și rele. Monstrul spectacolului este creat sau apărut în timp ce Elle este într-o transă profundă, posibil blocată în mintea ei. Upside jos este o imagine oglindă a lumii reale (doar întuneric), și la un moment dat, Elle chiar spune, "Eu sunt monstru. "Probabil cel mai convingător este că în scenele finale când Elle se confruntă cu Demogoronul, ea ridică mâna pentru ao lupta și ridică mâna într-o imagine oglindă, ceea ce înseamnă că acestea sunt părți diferite ale aceleiași entități.

Dacă teoria fanilor este sau nu adevărată, alergătorii au lăsat atât de mult deschis pentru sezonul următor încât nu putem aștepta să vedem cum se desfășoară. Este Elle într-adevăr mort (probabil nu)? Dacă nu este moartă, potrivit acestei teorii, înseamnă că monstrul este încă în viață. Ce sa întâmplat cu Will? Există vreo modalitate prin care o vom mai vedea pe Barb?

Indiferent dacă această teorie este adevărată sau falsă, cu siguranță vom fi în așteptare pentru a intra în al doilea sezon!

Ce părere ai despre această teorie Strălucire? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Rafinărie29, Fotografie prin Netflix.com)