Acest lucru Stranger Stiri Stiri va va avea serios Stoked pentru sezonul 2

Acest lucru Stranger Stiri Stiri va va avea serios Stoked pentru sezonul 2

869-2 Be Organic Vegan to Save the Planet, Multi-subtitles (Iulie 2019).

Anonim

Dacă ați zburat prin Netflix Stranger Things cât de repede ați făcut la puțin pentru a afla ce sa întâmplat la întoarcerea lui Will acasă. În timp ce sezonul doi nu a fost încă confirmat oficial (deși a fost o coloană sonoră), creatorii și producătorii executivi ai show-ului, Matt și Ross Duffer, au făcut să aștepte un pic, oferindu-i o perspectivă asupra viitoarei ipoteze a spectacolului și soarta personajelor sale (care ne dau serios #squadgoals) într-un interviu cu IGN.

A vorbit despre personaje precum Barbul iubit, care ia întâmpinat demisia prea curând în mâinile lui Demigorgon rău. Cu fanii lumii care își plângeau pierderea, Matt ne-a umplut cu toții în soarta ei. În timp ce a spus că nu-l poate vedea pe Barb să se întoarcă de la Upside Down (* tear *), Matt ia asigurat pe spectatori că "Barb nu va fi uitat. "

Adresându-se preocupărilor celor care au simțit că Barb nu a făcut-o să se agită după moarte, el a continuat să spună că în al doilea sezon ar fi văzut-o recunoscută și amintită în mod corespunzător. "Sezonul unu are loc de-a lungul a șase sau șapte zile - este o perioadă foarte scurtă de timp", a explicat Matt. "Deci, o parte din ceea ce dorim să facem cu sezonul ipotetic al doilea este să explorăm repercusiunile din tot ce sa întâmplat … Nu este ca și cum părinții ei sunt:" Oh, Barb a plecat. Ea a murit! ""

Un personaj care NU a întâlnit capătul final este probabil medicul Matthew Modine, Papa "AKA Eleven". "" Ca membru al audienței care urmărea spectacolul, dacă ar fi fost moartea lui, asta ar fi foarte nesatisfăcător pentru mine ", a spus Matt. "El ar merita mult mai mult decât un sfârșit. "

Un număr de unsprezece persoane ar putea vedea, de asemenea, o întoarcere, deoarece spectacolul are mai multe dimensiuni de jucat și unde nu este exact cunoscută. Ce a spus James Cameron? Ross a glumit. Nimeni nu a murit vreodată în sci-fi. "

În ceea ce privește restul personajelor vii, Matt a spus IGN într-un interviu separat că probabil ar fi sărind peste un an. "Ei vor fi un an mai în vârstă și toate schimbările prin care trec, vom lua în considerare acest lucru și un fel de lucru pe care îl facem în spectacol", a spus el.

Dar așteptați … faceți toate aceste minciuni care înseamnă că sezonul doi este un lucru sigur? "Cu siguranta exista foarte multe fire atarnante la sfarsit", a spus Matt intr-un recent tabel de vara al TCA. "Dacă oamenii ar fi vrut acest lucru și Netflix ar fi vrut-o, am putea să o explorăm și să continuăm povestea. "

Um, DA, vă rog!

Așteptăm cu nerăbdare sezonul doi? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(h / t E!, Fotografii prin Stranger Things + Alberto E. Rodriguez / Getty)