Acest studiu spune că femeile vor lua stresul peste stabilirea pentru mai puține

Acest studiu spune că femeile vor lua stresul peste stabilirea pentru mai puține

DIY Makeup Hacks! Makeup Tutorial with 10 DIY Makeup Life Hacks for Beginners (Martie 2019).

Anonim

femeile de astăzi sunt subliniate. De la navigarea în decalajul salarial până la încercarea de a descoperi lumea aplicațiilor de dating online, uneori este prea mult. Dar dacă ți-am spus stresul poate fi de fapt bun pentru tine și bun pentru cariera ta? E vorba de perspectivă, presupunem. Și acum, un nou studiu arată că femeile milenare sunt de fapt alegând pentru a fi subliniate. Da, ai citit asta.

Cercetatorii de la KRC Research au colaborat cu Secretul pentru a descoperi daca femeile milenare se stabilesc cu o viata scazuta a stresului sau ajung la stele si acceptand nivelurile mai ridicate de stres care vin cu asta. Au studiat 500 de femei în Statele Unite și Canada în vîrstă de 18-34 de ani, iar ceea ce au descoperit a fost că 74% dintre femeile milenare ar face mai degrabă stres decât să se stabilească pentru o viață mai mică decât ceea ce doresc. Cu alte cuvinte - suntem o generație de # băieți.

Studiul a fost realizat ca parte a noii campanii de anunțuri #StressTest a Secretului. "Aceasta este o mare oportunitate pentru noi să ne sprijinim reciproc în situația noastră colectivă cu povesti onest și reale despre stresul pe care îl simțim astăzi ca tinere și despre provocările cu care trebuie să ne confruntăm cu toții", a declarat Zosia Mamet, actrița (

Fete faima!), Care este partenerul Secretului pentru campanie, într-un comunicat de presă. "Există atât de multe probleme cu care se confruntă femeile milenare; este important să vorbim și să ne sprijinim unul pe altul pentru a cuceri împreună aceste momente stresante, a provoca ceea ce este posibil și sperăm să inspire noi norme culturale în acest proces. Ați prefera o viață de stres ridicat sau o situație mai mică? Trimite-ne gândurile tale @feminineclub!