Acest inchiriat de vara este orice vis murdar al fanilor dansului este adevarat

Acest inchiriat de vara este orice vis murdar al fanilor dansului este adevarat

Native American Activist and Member of the American Indian Movement: Leonard Peltier Case (Martie 2019).

Anonim

Ca și cum promisiunea unei remake-uri Dirty Dancing nu a fost suficient de interesantă (Sarah Hyland tocmai a tăiat părul într- post-film wrap în timp ce Abigail Breslin a primit un tatuaj comemorativ), tocmai am descoperit încă un alt motiv pentru fanii Baby și Johnny să-și piardă mințile.

Site-ul original de film, Mountain Lake Lodge din Pembrooke, Virginia (poate mai bine cunoscut sub numele de Kellerman's in film) ofera o afacere care este, sincer, prea buna pentru a fi ratata.

Gazduind trei weekend-uri Dansuri murdare care au inceput ieri (prin ziua de maine 29-31 iulie si 26-28 august), oaspetii de la statiune nu numai ca vor beneficia de activitati de inspiratie cinematografica trivia, lecții de dans (dar bineînțeles) și o aruncare pepene verde (prea drăguț!), ei vor putea să stea în cabina familiei copilului! Squee! Directorul general al hotelului, Heidi Stone, a declarat

The Wrap că evenimentul este de fapt unul dintre cele mai mari remize ale stațiunii. "Este uimitor câte mii de fani Dirty Dancing ne întâlnim în fiecare vară. Avem oaspeți din întreaga lume care vin la Mountain Lake Lodge doar pentru [weekend-urile tematice] ", a spus ea. Deși pachetul pare să fie vândut online, un apel rapid a confirmat că există aproximativ patru puncte rămase în iulie și 20 în august, așa că asigurați-vă că vă rezervați imediat!

Cine știe? Poate veți obține și copilul original (interpretat de actrița Jennifer Gray) ca profesor? Cu siguranță o are încă: viziona doar acest videoclip pe care a postat-o ​​cu câteva săptămâni în urmă!

Unde ne înscriem? (Destul de cei mici, nu-i așa?)

Vei face o excursie la Kellerman / Mountain Lake Lodge? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(h / t Wrap, fotografii prin Davis Turner / Getty, Dirty Dancing, @ jennifer & timid, _grey și @mtnlakelodge)