Acest anunt de dezintegrare urbana are oameni seriosi Upset

Acest anunt de dezintegrare urbana are oameni seriosi Upset

Banchiza polară a ajuns la o întindere minimă, la sfârșitul acestei ierni polare (Iulie 2019).

Anonim

Noi loooove produse de frumusețe și machiajul tuturor lucrurilor (mai ales acum când am descoperit cum să o purtăm la sală) sunt de obicei capul peste tocuri pentru toate lucrurile Urban Decay, în special, ca noua paleta lor goale mat. * Swoon * Dar cel mai recent anunț al gigantului de frumusețe are niște oameni serios supărați, declanșând o dezbatere majoră despre social media.

Anunțul în cauză prezintă valori ale noilor "Razor Sharp Eyeliners" ale UD, pictate pe spatele brațului modelului. Nimic nou aici: bloggerii de frumusețe de pe planetă au manifestat culori în acest fel pentru totdeauna. Chiar și Kylie Jenner se jură pe tendința de a promova toate cele mai recente truse de buze. Ceea ce are oamenii bâzâi, cu toate acestea, este legenda că decadența Urban a decis să utilizeze, împreună cu snap: "Gata pentru unele Razor Sharp Swatches, UDers? "

Utilizatorul de Twitter Niamh Dermody a fost unul dintre primii care a scris pe Twitter despre această chestiune, salvând clipul înainte să fie șters și scris:" Oh @UrbanDecay nu nu nu …. Mișcare rău rău! Foarte dezastruos! "În curând, fanii UD și-au exprimat dezamăgirea și au criticat marca pentru a face referire și a se distra de auto-rău.

Între timp, alții au luat-o pe Twitter pentru a se ridica la Urban Decay, subliniind că fotografia arăta pur și simplu exemple și că titlul său folosea numele produsului inocent.

Urban Decay, pentru unul, a fost rapid pentru a șterge postul și de a emite un scuze, scris: "Noi swatch pe brațul interior pentru a afișa textură și nuanțe. Nu am intenționat să facem referire la auto-rănire deoarece produsul este numit Razor Sharp Eyeliner. "

Cu toate acestea, nu toată lumea era mulțumită de asta. @zoexrain a răspuns: "Când am văzut acele mostre de decantare urbană și am citit legenda, mintea mea a mers la auto-rău. Indiferent dacă a fost intenționată sau nu. „

Hopa! Oricum, sună ca și cum compania va avea speranța că va fi mai atentă atunci când promovează produse de acum încolo.

Credeți că anunțul Razor Sharp Eyeliner a fost fără gust? Tweet ne @feminineclub.

(h / t Cosmopolitan, fotografie via @urbandecay)