Aceasta a fost cea mai buna $ 6 pe care am petrecut-o vreodata la Sephora

Aceasta a fost cea mai buna $ 6 pe care am petrecut-o vreodata la Sephora

NOVEMBER FAVORITES | Jaclyn Hill (Martie 2019).

Anonim

Ohhhh, Sephora. Te iubesc (mai ales pentru aplicația ta de ruj uimitor) și te urăsc - ești o binecuvântare și un blestem în viața mea. Mi-e ușor să pierd povestea timpului în magazinul mega machiaj și mă găsesc în mod constant că mă ciocnesc fără nici un fel de culoar, fascinat de volumul mare de produse de frumusețe. Deși este terapeutic limitat pentru mine să merg la Sephora, este, de asemenea, foarte ușor pentru mine să scap de sumele stupide de bani pe machiajul care îmi cheamă numele.

De aceea, când am văzut un produs cu totul aleatoriu - care era de numai 6 dolari (!) - când așteptam să verific, am adăugat-o în coșul meu. Sunt atât de fericit că am făcut-o, pentru că a fost o schimbare completă a jocului în rutina mea de machiaj de zi cu zi, și cu siguranță o voi răscumpăra.

Urban Decay Travel-Size Eyeshadow Primer Potion ($ 6 pe vânzare) a devenit o bază de zi cu zi a mea. În timp ce eu nu purta o fard de ochi în fiecare zi, eu aplic accelerator pe pleoapele mele pentru a neutraliza roșeața și chiar tonul pielii mele. Fără îndoială, câteva minute după ce mi-am aplicat pielii la pleoapele mele, vor apărea acele creaturi înfricoșătoare. Nu contează cât de mult mi-am făcut, întotdeauna s-au întors. Dar acest produs a schimbat complet acest lucru.

Aplic un deget mic la pleoapele mele cu degetele mele și apoi pun accent pe partea de sus - simplu ca asta. În timp ce acest produs nu este făcut pentru concealer, acesta funcționează minunat cu el. Cu toate acestea, când îmi port fardul de ochi, nu o voi purta mai întâi fără un strat de bază al grundului. Ea scoate culoarea plină în umbra pe care o purtați și o ține toată ziua, fără scame. Acesta este un produs extrem de important pentru rutina mea de machiaj de zi cu zi, și nu-l pot recomanda suficient!

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe DDG beauty inspo.