Top 5 cel mai solicitat machiaj pare a fi de la mirese

Top 5 cel mai solicitat machiaj pare a fi de la mirese

The Enormous Radio / Lovers, Villains and Fools / The Little Prince (Ianuarie 2019).

Anonim

Ca parin profesionist si machiaj care face nunti in ultimii cinci ani, multe sfaturi și trucuri de insider atunci când vine vorba de nunta frumusete. Am făcut totul, de la machiajul simplu și dulce clasic de mireasă până la aspectul sălbatic și gratuit al mirelui boho, și totul între ele. Iubesc, iubesc, iubesc lucrezi cu femei, mai ales într-una din cele mai importante zile din viața lor - în special împărtășind cuvintele de înțelepciune, încurajare și inspirație cu tine frumoase doamne. De aceea am vrut să împărtășesc primele cinci cereri de machiaj de nunți pe care le primesc în fiecare an. De ce este important acest lucru? Iată de ce - dacă nu sunteți în întregime sigur ce vreți sau cum să obțineți aspectul viselor dvs., permiteți-vă să vă faceți referință. De la pielea roșie, naturală la cea mai maturată, acestea sunt momentele de machiaj de excepție pe care femeile le caută pentru o zi perfectă de frumusețe. Acesta este un aspect clasic și nu mă surprinde că este una dintre cele mai bune cereri de machiaj de la clienții mei. Puteți merge minim cu o aripă de umbre moale sau o luați cu o crestătură cu o linie grafică îndrăzneață. Oricum, este superba, simpla si complet universala.

Maddie are un ochi de pisică neagră moale creat cu Eyeko Skinny Liquid Eyeliner ($ 18). Am păstrat restul aspectului ei moale, peachy și mireasă babelicious. Serios, Maddie, pot să

să fiți în această fotografie?! :) Cine nu vrea pielea rosie? Pentru întreaga zi de zi sau chiar viața de zi cu zi, pielea strălucitoare vă ajută să vă arătați mai radiantă și mai tânără.

Pentru a vă menține pielea luminoasă fără o reflecție stufoasă care apare în imaginile dvs., asigurați-vă că utilizați un semnalizator cu o strălucire subtilă, mai degrabă decât strălucire, care poate fi prea reflectorizantă. În funcție de tonul pielii dvs., alegeți între marcajele de perle, auriu, piersic, roz, opalescent, bronz sau auriu. Am folosit Insigna de cosmetica High Beam (26 USD) pe pometii superioare ale acestei mirese, podul nasului, centrul fruntii sale inferioare, templele si arcul Cupidonului.

Pentru aspectul mai natural al unei nunți în aer liber, frumusețea bronzului sărutată de soare este totul.

Abordarea dvs. la acest aspect depinde de tonul pielii. Pentru un ten mai faimos, căutați un bronz moale, strălucitor. Pe un ten mediu, puteți utiliza o versiune puțin mai profundă ca Anastasia Beverly Hills Illuminator în Riviera ($ 28). Pentru tonuri de piele mai profunde, apucați un bronz de bază mai roz, mai luminos, cu un finisaj strălucitor.

Dacă vreți să vă împrăștiați cu un ochi fumător, dar doriți să evitați să arate că vă aflați pe drumul spre club, acest aspect adaugă doar cantitatea potrivită de dramă.

Cea mai bună modalitate de a obține acest aspect este de a folosi un cearșaf de cărbune moale, cum ar fi NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner în Madison Ave ($ 25) pe genunchiul superior și puțin mai sus.Apoi treceți cu o umbra puțin mai profundă, cum ar fi Fard de ochi cosmetice Urban Decay Cosmetics in Blackout ($ 19), cu o perie mică, definită, pufoasă. Trucul este de a înmuia linia amestecându-l cu umbra, făcându-l doar ușor înfundat în capace.

Chiar și miresele mele care nu sunt purtători de ruj veterani tind să fie atrași la o nuanță de rujuri îndrăzneț când e timpul să spui "Eu fac. "Amintiți-vă să păstrați restul aspectului dvs. neutru, astfel încât să nu concurați cu pușca dvs. dramatic.

Indiferent dacă alegeți să mergeți cu un roșu clasic sau o burgundă adâncă mai modernă, există tonuri de nuanțe frumoase care sunt prietenoase pentru începători. Cecelia poartă purpuriu lichid, purtat în picioare, în stare de rumenire, în Ruby (21 de dolari). Această formulă particulară continuă ca o luciu de buze, dar se aseamănă cu o pată de ruj. Textura este moale, deci este puțin mai iertător pentru noul ruj.

Cel mai bun lucru despre toate acestea este flexibilitatea pe care o ai în ziua ta specială. Selectați stilul care vă potrivește cel mai bine și veți fi la fel de fericiți că sunteți frumoși.

Pentru mai mult aspect machiaj, urmați-ne pe Pinterest.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

Modele: Maddie Bachelder, Sarah Vogt, Lolly Dormido, Ashley Fischer și Cecelia Cox