Săpunuri în formă de gem de tori Spelling's Daughter sunt DIY Inspo la Max

Săpunuri în formă de gem de tori Spelling's Daughter sunt DIY Inspo la Max

Nuci de sapun, bio, 1 kg (Iulie 2019).

Anonim

Când vine vorba de DIY, nu există limită de vârstă: Oricine poate fi un producător. În această săptămână, a fost (în cea mai mare parte) următoarea generație de creatori și crafteri: copii celebri! De la artistul înmuguribil al lui Milla Jovovich până la producatorul mic de săpun al lui Tori Spelling, acești copii au o experiență serioasă în departamentul de creație și nici măcar nu sunt pe deplin crescuți. Check out unele dintre creatiile lor impresionant de mai jos!

1. Nicole "Snooki" LaValle: Nicole a devenit creativă cu niște panglici și o foarfecă, făcându-i niște arzătoare, pe când fiica ei Giovanna a ajutat-o ​​… ei bine. Uita-te la antice lor hilar.

2. Milla Jovovich: Milla a împărtășit cât de important a fost să stombe focurile unei minți creative, scriind: "Mama unui artist înfloritor modern. Inspirarea copiilor mei pentru a-si gasi pasiunea este cam mult unica mea slujba ca mama. Acest lucru și să vă asigurați că au maniere impecabile, mananca vegetarieni și citi cărți. Încheiat, terminat, terminat și terminat. Ei bine … cel puțin de cel puțin. „

3. Lauren Conrad: LC ne-a arătat cum adulții fac DIY cu pufurile de pizza de dovleac super-distracție (și destul de). Aflați cum să vă creați aici.

3. Reese Witherspoon: Milla nu este singura care vine cu un artist înfloritor! "#ToddlerArt cu bunicul", Reese a prezentat acest vid al pictorului ei. "#Capodopera. „

4. Tori Spelling: Vechea zicala "marul nu cade din copac" a sosit cu adevarat pentru fiica lui Tori Spelling Stella, asa cum sa dovedit in aceasta saptamana cu sapunurile sale de bijuterie realizate manual. "Stella a devenit o astfel de regină! "Scrie Tori mândru. "Verificați aceste săpunuri de piatră prețioasă pe care le-a făcut și vedeți cum vă puteți face propriul dvs. la ToriSpelling. com. - Mergi, Stella!

5. Tia Mowry: Tia varsă fasolea pe ingredientele sale vegetale secrete prăjite, scrise: "Varza de Bruxelles și broccoli cu un pic de caracatiță! Yum! Preferatul meu! Ceapa de praf si usturoiul ii ia pe baietii aceia la nivelul urmator! „

6. Piper Perabo: Piper Perabo, notoricul, a oferit noaptea buna cu cele mai recente lucrari de arta, scriind "Noapte bună, frumoasele tale. „

7. Molly Sims: Copiii lui Molly nu numai că făceau aceste picturi atrăgătoare pe deget, ci foloseau vopsele comestibile de uz casnic. "Știați că pictura cu degetul este benefică pentru mintea în creștere? "Molly a împărtășit. "Sunt în vacanță, dar mi-a lipsit copiii și am vrut să împărtășesc detaliile și rețeta pentru această vopsea de unică folosință comestibilă. "Găsiți reteta aici!

8. Laura Prepon: Laura Prepon împărtășește hack-ul organizației sale de bucătărie, scriind: "Ceva care mă ajută cu programul meu ocupat este salată de pre-spălare și pune-i într-un fel de rezervor proaspăt. Când sunt obosită de la muncă, de multe ori voi sări peste salată pentru că nu vreau să o spăl.Acest truc o face gata. "

Care este activitatea preferată a prietenului tău pentru copii? Trimiteți-ne cu noi peste @feminineclub!

(Fotografie prin Michael Buckner / Getty)