Trailer pentru cazul lui JonBenét Ramsey vă va da frisoane

Trailer pentru cazul lui JonBenét Ramsey vă va da frisoane

Calling All Cars: June Bug / Trailing the San Rafael Gang / Think Before You Shoot (Iulie 2019).

Anonim

Uciderea lui JonBenét Ramsey, în vârstă de șase ani, a capturat atenția și a frânt inima întregii țări. Cazul reginei de frumusețe nu a fost niciodată rezolvat, dar există șansa ca acest fapt trist să se schimbe. Cazul primește o nouă atenție în stilul Making a Murderer (care tocmai a rezultat într-o condamnare a crimelor a scăzut), fiind în centrul unei noi serii numite The Case of JonBenét Ramsey

și prima remorcă îți va da frisoane - și poate puțină speranță. A fost Ziua Crăciunului în 1996, când vestea de inimă a izbucnit în urma uciderii lui JonBenet Ramsey. În ciuda faptului că anul acesta marchează cea de-a 20-a aniversare a evenimentului tragic, nimeni nu a fost vreodată responsabil pentru moartea copilului. Cu circumstanțe care erau ciudate și suspicioase, împreună cu o atenție mediatică fără precedent, a fost un caz care a lăsat întotdeauna oamenii să se întrebe.

Acum, puteți să vă alăturați anchetei reînnoite cu aceeași echipă care a luat-o acum 20 de ani, pe măsură ce revin în toate aspectele cazului, din probele retestate ("Aceasta este spre deosebire de orice scrisoare de răscumpărare pe care am văzut-o vreodată … ") Și colectarea de indicii suplimentare pentru efectuarea de noi interviuri (" De 20 de ani, nimeni nu ma întrebat, cred că ar fi putut să transforme cazul în jur … "), pentru a examina suspecții implicați, inclusiv părinții lui JonBenét. Pe deasupra, ei vor recrea, de fapt, întreaga casă unde a avut loc crima pentru a reconstrui scena morții.

Nici o piatră nu va fi lăsată în urmă cu acest grup, care include Jim Clemente (fost procuror din New York City, agent de supraveghere specializat în supravegherea FBI și profiler), James Fitzgerald (agent specializat în supravegherea FBI și profilier lingvistic criminalistic), Dr. Henry Lee (dr. Werner Spitz, medic patolog criminalist) și James Kolar (fostul anchetator șef al procurorului în Boulder, Colorado).

Premierând pe CBS, este programat să se desfășoare pentru o săptămână întreagă în trei tranșe pe două ore care vor fi difuzate pe 18 septembrie la orele 20:30 (EST), 19 septembrie la ora 21:00 (EST) și 25 septembrie la 8: 30pm (EST), dar puteți obține o idee despre ceea ce este vorba în trailer de mai jos.

Veți urmări

Cazul lui JonBenét Ramsey? Tweet ne @feminineclub! Începeți un nou proiect creativ în acest weekend. Încercați una dintre clasele noastre online GRATUITE astăzi!

(h / t Nylon, fotografie prin cazul lui JonBenét Ramsey / CBS)