Trailer pentru sezonul final al lui Nashville este aici și lucrurile devin INTENSE

Trailer pentru sezonul final al lui Nashville este aici și lucrurile devin INTENSE

Fentanyl: The Drug Deadlier than Heroin (Ianuarie 2019).

Anonim

Nashville iese cu un bang! După șase sezoane și două anulări (spectacolul a fost preluat pentru sezonul șase de CMT, după ce a fost anulat de rețeaua inițială de ABC), se apropie de cinci ani (pentru realiile de data aceasta). Cu toate acestea, dacă prima remorcă nou lansată este o indicație, seria nu va merge ușor.

Teaserul de 30 de secunde este cel mai puțin plin de acțiune, dar, de asemenea, surprinzător.. întuneric. Clipul cu ritmuri rapide oferă o scurtă vizită a unei lupte de băutură între Will (Chris Carmack) și Gunnar (Sam Palladio), petreceri și plini de lacrimi.

Există, de asemenea, o mulțime de paparazzi, lumini intermitente și o relație potențială înfloritoare între Jessie (Kaitlin Doubleday) și Diaconul (Charles Esten). Bine, suntem în mod oficial interesați!

Sezonul de 16 episoade va face ca scriitorii să împingă noi granițe pentru a se asigura că fanii își iau un revedere de neuitat. În calitate de producător executiv, Marshall Herskovitz a explicat luna trecută Digital Spy , "Toți dintre noi pe Nashville sunt atât de incredibil de recunoscători fanilor emisiunii, care au convins CMT să ne dea șansa să continuăm să spunem povestea acestor personaje remarcabile. Vrem să revenim la favoarea cu un sezon final care sărbătorește toate bucuriile și pasiunile, răsucirile și transformările - și muzică uimitoare! - care a făcut Nashville o asemenea călătorie extraordinară în ultimii șase ani. "

Sezonul 6 și sezonul final al Nashville va avea premiera pe CMT la 4 ianuarie 2018. Sunteți trist

Nashville se apropie de sfârșit? Tweet ne @feminineclub. (Fotografie prin Rick Diamond + Jamie McCarthy / Getty)