Transforma-ți obsesia La Croix în cel mai tare grup de costume de Halloween

Transforma-ți obsesia La Croix în cel mai tare grup de costume de Halloween

Why we do what we do | Tony Robbins (Mai 2019).

Anonim

Indiferent de aroma lui La Croix este BAE, cred că toți suntem de acord că La Croix este viaţă. Nectarul fizic scoate în evidență cele mai bune abilități organizaționale (La Croix face întotdeauna acel joc de coordonare a culorilor frigiderului pe punct), iar unii chiar spun că este chiar mai important decât întâlnirile - La Croix peste băieți, amirite? Ne-am alăturat echipei Misty Spinney pentru a transforma această băutură, toată băutura naturală în cel mai tare costum de grup de Halloween pentru anul 2017. Luați-vă gașca și începeți să decideți cine va fi ce aromă)

Sfaturi pentru machiaj pentru costume La Croix: Toate aspectul machiajului a fost făcut cu ajutorul unora dintre pigmenții noștri preferați, extra sclipitor și această paletă Deck of Scarlet Makeup Palette (30 de dolari) - un serviciu de abonament conceput pentru a vă aduce o paletă personalizată care este tratată și creată în colaborare cu factorii dvs. de influență preferați. Obțineți machiaj în valoare de 133 $ într-o singură paletă mică, împreună cu link-uri către mai multe priviri pe care le puteți face. Pentru baza fiecărui aspect, creați o piele perfectă, cu o fundație de acoperire medie până la maximă. Fiecare gal poartă costum de ziua de naștere pe buzele ei.

Prezentarea parului: Fiecare aspect are versiunea sa de bule de ponei în diferite dimensiuni. Pentru a le crea, luați secțiuni de păr și adăugați o secțiune elastică de culoare mică și apoi trageți-le în afară pentru a crea bule mici de păr.

Costumul Pamplemousse La Croix

Pamplemousse a fost câștigătorul clar în sondajul nostru de la birou. Acest lucru ar putea fi doar preferatul meu din cauza culorilor, dar si aroma este buna:) Primul pas pentru a face aceste costume La Croix poate fi achizitionarea unui Omahu Pop-up Hamper ($ 13) de la Amazon.

Sfaturi pentru machiaj: Aplicați marca Yasmin la oasele din spate, în interiorul colțurilor ochilor, pomeții superioare, temple și podul nasului. Du-te minime pe blush și bronzer. Aplicați Feeling Peachy în cretele capacului și Baby Doll pe capacele tale. Începeți cu un sclipici de corali și câteva straturi de rimel.

Sfaturi pentru păr: Acest lucru pare mai complicat decât este! Înapoi pieptene rădăcini întregul cap pentru a termina! Părul tău va fi BIG! Apoi, creați bile mari de păr care coboară în centrul capului. În acest moment, utilizați metoda de mai sus pentru a face o mulțime de chifle de ponei de-a lungul fiecărei părți a capului. Așezați-le și conectați-le pe toți la cel mai mare șoim faux de bile de păr.

Varză La Croix Cosutume

Taiați partea inferioară a brăzdarului și împachetați culoarea potrivită a pâslei. Cupele de la La Croix au un fundal cu acuarelă, deci folosiți vopseaua cu pulverizare într-o nuanță mai închisă pentru a obține acest efect.

Sfaturi pentru machiaj: Evidențiați cu marcator Jasmine în josul podului nasului și cupidului arcul buzei tale. Bronzeste-ti pometii si aplica Feeling Peachy pe obraji pentru blush.Pentru ochii de var, am fost îndrăzneți cu diferite nuanțe de umbre verzi care izbucnesc de pe pleoapele ei pe templele și obrajii de sus!

Sfaturi pentru păr: Înapoi-pieptește totul și păstrați-vă cu tema de a face bule mari de bule de păr de păr. De data aceasta, începeți de sus și aduceți bilele mai mari în partea din față a capului pentru o siluetă asimetrică. Bilele de ponei mai mici în secțiunea bang și pe părțile părții ei se amestecă în poneiul ei lateral.

Costum Pure La Croix

Imprimați și decupați acest șablon La Croix și apoi urmați pe pâslă neagră. Apoi, tăiați benzi de albastru și teal simțit pentru a crea lovituri perie care se vor afla sub sigla La Croix.

Sfaturi pentru machiaj: Îmbogăiți baza acestui aspect prin aplicarea nuanțelor de umbre albastre în jurul ochilor și a căptușelii de umplere a lichidului albastru mai adânc. Am adăugat, de asemenea, căptușeala pentru pomeții ei pentru un strat suplimentar de distracție!

Sfaturi pentru păr: Înainte de a vă piepini întregul păr de la rădăcini până la capăt, plasați apoi diverse dimensiuni de bucle în părul tău și îmbrăcați-le ușor și pe acestea! Găsiți locații aleatorii pentru a adăuga bilele cu baloane de ponei mai mici.

Costumul de nucă de cocos La Croix

În funcție de lungimea aromei La Croix, puteți utiliza fie autocolante de pâslă, fie va trebui să tăiați literele din simțire. Adeziv adeziv pe colțul din stânga sus.

Sfaturi pentru machiaj: Utilizați un dermatograf alb pentru a face ochi mari de pisici înaripați și extindeți dramatic colțurile interioare. Aplicați Feeling Peachy în creastele pleoapelor și în partea de sus cu rimel.

Sfaturi pentru păr: Așezați o parte extrem de grea în părul dvs., pieptenele de piele și curl. Adăugați buclele dvs. și sunteți gata să mergeți!

Costumul Cran-Raspberry la Croix

Finisati-l cu o foaie de soda de carton care este vopsita cu argint si cu La Croix in mana;)

Sfaturi pentru machiaj: Aplicati Babydoll la pleoape și o altă umbră mai roz spre roz. Sus cu strălucire roz strălucitoare. Evidențiați-vă oasele fruntea cu marcatorul Jasmine. Completă cu rimel și adaos de lichid roz pentru a face aripile de pisică extinse.

Sfaturi pentru păr: Acest aspect este în mare parte făcut din metoda cu bule de ponei mai mici. Doar faceți chifle aleatorii puțin peste tot în cap, precum și diferite forme de balon de păr.

La Croix Boi Costum

Așa de sete! La Croix Boi este răspunsul la visele noastre. Ne vom îneca cu bucurie în pamplemousse cu tine.

În timp ce mă cunoști;

Din moment ce aceste costume sunt construite dintr-un pop-up hamper, le puteți comprima într-un disc și le puteți stoca pentru Halloween 2018 (și toate Halloween după aceea)!

Puțin obsedat, dar e în regulă:)

Care dintre ele este preferată?

Arătați-ne ideile dvs. de costume de Halloween, marcând-ne pe Instagram + folosind hashtag #iamcreative și urmăriți-ne pe Pinterest pentru mai multe costume!

Producția și stilul DIY: Kelly Bryden
Păr și machiaj: Misty Spinney
Modele: Lindsay Saito, Beth Wischnia, Maddie Bachelder, Sonya Sachdeva, Alyssa Asadoorian
Fotografia: Brittany Griffin și Kurt Andre <999>FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.