Ultimul Ghid de Cadouri pentru Dumneavoastră sau pentru orice Wannabe Gilmore Girl

Ultimul Ghid de Cadouri pentru Dumneavoastră sau pentru orice Wannabe Gilmore Girl

Our Miss Brooks: Department Store Contest / Magic Christmas Tree / Babysitting on New Year's Eve (Iulie 2019).

Anonim

Se toarnă o ceașcă nouă de cafea, luați o gustare care vă face să vă simțiți ca și cum ați mânca ca un Gilmore: Pop Tarts, gogoși, pizza) și pregătește-te să te bucuri, deoarece data pentru Gilmore Girl's: Un an în viață a fost lansată. Reluarea Gilmore Girls va începe să ruleze pe Netflix pe 25 noiembrie 2016. Poate că tu, mama, bunica sau cineva din viața ta aștepta revenirea Gilmore Girls spectacol a ieșit din aer? În acest caz, acest ghid de cadouri pentru fanii Gilmore Girl al lui Gilmore Girl este exact ceea ce nu știați niciodată că aveți nevoie sau care aveți nevoie de cadou pentru un alt fan. Stai la cani de cafea - te duci la un dulce.

1. PooSparkles Luke Rustic Mug ($ 13 +): Veverita lui Luke este un discontinuu Star Hollow / Gilmore. La urma urmei, Rory, Lorelai și gașca merg în fiecare zi să-și ia cafeaua, gogoșii și plăcintele. De ce să nu luați în farmecul micului oraș, în fiecare dimineață, cu această cană inspirată de Luke?

2. Seriously Happy Tees Coffee. Pizza. Girls Gilmore. (28 de dolari): În plus, pizza este una dintre principalele grupe de hrană ale Lorelei, așa că atunci când chefulezi un ceas întreg într-o singură noapte, trebuie să ai această tee. Adăugați câteva la coșul dvs. și faceți-i o petrecere de ceas #ootd.

3. 8th Street Prints Lorelai Gilmore Citat "Eu pot fi flexibil …" ($ 6): Adăugați această descărcare instant la galeria dvs. de perete ASAP. Mulțumesc, Lorelei, că întotdeauna spuneți ce ne gândim.

4. ArtRuss Set de cești de cafea pentru mama și fiica ($ 18 +): Cât de drăguț ar fi să oferiți mamei dvs. sau unei figuri mamă în viața voastră acest set de cătețe total adorabil, care spune: "Sunteți Lorelai pentru Rory meu? "Mama o va iubi în totalitate.

5. Cardul de arhitect Gilmore Girls Cartea de colorat ($ 7): Lumea a mers complet colorat în carte nebun, în cel mai bun mod posibil. Din fericire, există acum cărți de colorat Gilmore Girls care vă ajută să vă păstrați compania în timp ce vă aflați în Netflix și vă răcoriți în timpul nopții.

6. Heartificial Girls Gilmore Enamel Pin Set ($ 10 +): Afiseaza-ti spiritul Gilmore pe ziarul de zi, indiferent daca te duci pe Piata lui Doose sau pe Pancake World, cu Rory si Lorelia pe reverul tău.

7. Rain City Imprimare Unde te duci la melodia melodiei Inspirational Art ($ 17): Bine, ai cântecul tematic GG ca ton de apel (fără judecată). Acum, puteți avea cuvintele pe tema cântecului tematică pe care doriți să-l atrageți pe perete. Chiar lângă pic de mamă dragă. AWWW!

8. Gilmore Girls Luke's Diner Coaster ($ 3): Acum, că aveți un set complet de cani de temă GG, veți avea nevoie de ceva strălucitor pentru a le odihni. Ține minte că Emily Gilmore nu ar folosi niciodată un coaster. Folosește mai bine aceste coșuri Luke's Diner retro-tematice.

9.Alegeți-vă cești Veți fi lămâiți Lumanarea parfumată de soia (18 dolari): Dacă ați imaginat vreodată cum miroase interiorul casei GG, s-ar putea să credeți că seamănă cu această lumânare stratificată cu soia: cafea, clătite și torturi pop. Sună ca cina la casa lui Lorelei …

10. Fabricat de Corely GG Revival Countdown Stickers ($ 4 +): Aceasta este cea mai drăguță și mai simplă idee vreodată de a vă ajuta să vă începeți BFF începând cu 25 noiembrie - cea mai bună zi vreodată - GG Premierul Revival. Decoreaza-ti ordinea de zi cu o multime de cafea quirky si autocolante de gogoasa in anticiparea marii premiere.

11. Umple si frecaie Bea mai mult cafea decat un pahar Gilmore ($ 13 +): In cele mai multe zile esti pe fuga si ai nevoie de cafea pentru a merge cu oxigenul tau. Suna ca tine (cu adevarat) nevoie de acest cana sa-merge.

12. White Wolf Design Vreau mai degrabă să urmăriți Girls Gilmore Pulovere ($ 18 +): Acest pulover este atât de înspăimântător încât Emily Gilmore va fi sigur că o va dezamăge! De aceea este atât de strălucitor - captează simțul eclectic al umorului spectacolului.

13. Pigmenți și hârtie Girls Gilmore Legături (65 $): Fie că trageți un băiețel la biblioteca Yale, fie că vă simțiți puțin, Îmi place Lucy pe canapeaua lui Lorelai pentru acel GG prieten în viața ta.

Planifică să faci mai multe Gilmore Girls- cumpărături inspirate? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru a obține mai multe idei de inspirație.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.