Un chelner de la Applebee a primit un sfat de 500 $ pentru motivul cel mai uimitor

Un chelner de la Applebee a primit un sfat de 500 $ pentru motivul cel mai uimitor

Our Miss Brooks: Department Store Contest / Magic Christmas Tree / Babysitting on New Year's Eve (Aprilie 2019).

Anonim

acte de bunătate, indiferent cât de mari - cum ar fi Amber Heard a 7 milioane de $ donație pentru caritate - sau mici - cum ar fi de cotitură dependenta Pokemon Du-te într-o cauză caritabilă, sau pur și simplu oferind prietenei dvs. o îmbrățișare simplă atunci când au nevoie cel mai mult - sunt întotdeauna un lucru minunat. Dacă sunteți sceptici cu privire la faptul că universul are sau nu observație, totuși, în cele din urmă am obținut o dovadă super științifică (da), că da. Karma este REAL, yo!

Cazul în punctul? Faceți cunoștință cu Kasey Simmons. Nativul în vârstă de 32 de ani din Little Elm, Texas lucrează ca server la Applebee, dar mai important, el este în misiunea de a face pe oameni să zâmbească și să răspândească fericirea. Pe măsură ce WFAA este împărtășită pe Facebook, Kasey realizează acest lucru prin "ridicarea zilnică ca Cowboys doar câștigând Super Bowl" și participarea la mici acțiuni de bunătate oriunde merge. Dar chiar și el n-ar fi putut să aștepte ce va veni din cel mai recent gest dulce.

Kasey a fost la un magazin alimentar local, când a observat o femeie care părea grav tristă. Mai degrabă decât să-și întoarcă ochii, el sa dus la ea, sa oferit să-i plătească factura de 17 dolari pentru bacanie și, la început totul, ia spus că e frumoasă. Apoi a plecat, continuând cu ziua, crezând că nu va mai vedea sau nu va mai auzi din ea. Oh, cât de gresit a fost!

În ziua următoare, Kasey a servit unui client care a comandat cel mai ieftin lucru din meniu - un $ 0. 37 de apă aromatizată - și i-au lăsat un vârf de 500 de dolari, plus o notă atrăgătoare scrisă pe un șervețel. După cum a descoperit în curând, clientul era fiica femeii a cărei alimente le plătise doar cu o zi înainte.

"Kasey, în numele familiei Sullivan, vreau să vă mulțumesc că sunteți persoana în care sunteți", a scris ea. "În una din zilele cele mai deprimante ale anului (moartea tatălui meu, aniversarea a trei ani) ai făcut minunata ziua mamei mele. Ea a zâmbit de când ați făcut ceea ce ați făcut. Băutura ei era de numai 17 dolari. 00 și tu ai insistat să plătești și i-ai spus că era o femeie foarte frumoasă. "

Tot ce putem spune este WOW! Aceasta este o poveste atrăgătoare care merită propriul film de televiziune Hallmark. * sniffles *

Crezi in karma? Tweet ne @feminineclub.

(h / t Elite Daily, fotografie prin Thomas Lohnes + Getty)