A fost KFC's Top Secret Rețete Chicken Fried doar scurgeri?

A fost KFC's Top Secret Rețete Chicken Fried doar scurgeri?

Perfect Egg Rolls Recipe Tamagoyaki - Eugenie Kitchen (Aprilie 2019).

Anonim

Încă de la deschiderea KFC pentru prima oară în anii '30, rețeta lor gustoasă de pui a fost păstrată în secret. De fapt, este un astfel de mister că expresia "un amestec secret de 11 ierburi și condimente" a devenit sinonimă cu lanțul de fast-food. Dar nici un secret nu poate fi ascuns pentru totdeauna. Și se pare că astăzi ar putea fi acea zi pentru colonelul Sanders.

Reporterul Jay Jones a făcut recent cercetări pentru o poveste despre colonelul Chicago Tribune și a vizitat nepotul lui Sanders, Joe Ledington, din New York. În timpul vizitei, i sa arătat un album de familie care avea o rețetă pentru un amestec de "11-condimente", care a scris pe el. Aceasta reteta este:

- 2 cani de faina alba
- 2/3 Sare de lingurita
- 1/2 lingurita cimbru
- 1/3 Lingurita oregano
- 1 lingură de piper negru
- 1 lingură de mustar uscat
- 4 linguri de boiață
- 2 linguri de usturoi
- 1 linguriță de ghimbir măcinat
- 3 linguri de piper alb
reteta scribata de nepotul colonelului, ia spus lui Jones: "Asta este originalul de 11 ierburi si condimente care trebuiau sa fie atat de secretive. "Disponibilitatea de a arăta un astfel de secret boltit este surprinzătoare, dar albumul a ajuns abia recent în posesia sa. Deci probabil că a fost prea entuziasmat să-i arate? Când Jones la sunat pe Ledington mai târziu, Ledington a fost puțin mai ezitant de autenticitatea rețetei.

De data aceasta, el ia spus lui Jones că scrisul de mână nu aparține unchiului său și când Jones a întrebat încă o dată dacă nota a dezvăluit adevăratul amestec secret de ierburi și condimente, Ledington a răspuns: "Ar putea fi; Nu știu sigur. "Hmm. Credem că biroul corporației KFC ar fi putut să-l țină pe tipul ăsta înainte să-l urmeze pe Jones.

Este aceasta reteta de fapt legitima? Se pare că va trebui să încercăm și să ne vedem pentru noi înșine.

Care este reteta ta de pui? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.