Vizionarea acestei flori de tip Guy Out to Strangers din NYC va face ziua ta

Vizionarea acestei flori de tip Guy Out to Strangers din NYC va face ziua ta

The Great Gildersleeve: Jolly Boys Election / Marjorie's Shower / Gildy's Blade (Iulie 2019).

Anonim

Se pare că actele de bunătate de altruist devin din ce în ce mai rare în zilele acestea, ceea ce doar le face mai speciale și mai puternice atunci când se întâmplă de fapt. Nu am putut să nu zâmbim de la ureche la ureche când am auzit că un chelner al Applebee primea un sfat de 500 de dolari pentru cel mai uimitor motiv. Am luptat, de asemenea, lacrimi, deoarece acest grup de celebrități a ajutat un cuplu să ajungă la altar la timp pentru nunta lor. Acum, inimile noastre sunt aflutter încă o dată, și este tot datorită acestui video minunat de la INSIDER.

Scrisă și produsă de Eames Yates și A. C. Fowler, clipul atinge echipajul care lovește străzile NYC pentru a distribui flori străinilor care nu știau nimic. Mergând la bărbați, femei, copii, chiar și cățeluși - absolut nimeni nu a fost lăsat afară! - Eames și A.C. au răspândit bucuria și au făcut mingea să se rostogolească pe ceea ce au numit de atunci #ThePositiveMovement.

"Scopul nostru este de a face pe oameni să zâmbească puțin", spun ei în film, pe măsură ce fac asta, luând pe oameni prin surprindere și provocând totul, de la râs la lacrimi de bucurie. Micul lor act de bunătate a primit niște reacții uriașe uriașe și toate au fost cu adevărat uimitoare. "Voi plânge", a spus o femeie frumoasă pe o bancă de parc, în timp ce își șterse lacrimile din ochi. "Asta mi-a făcut ziua", a mărturisit un altul, oferindu-i o nouă îmbrățișare masivă prietenului ei anonim. După ce a fost distribuită noaptea trecută pe Facebook, vizibilul vid, pur și simplu intitulat "Handing Flowers to Strangers", a adunat deja peste 600.000 de cărți, aproape 10 000 de acțiuni și câteva comentarii serioase. Cel care a sărit imediat (și a rezumat într-adevăr sentimentele noastre despre totul) a fost postat de Kristina Dolak Preston care a scris: "Wow, acest lucru este incredibil și pur pe atât de multe niveluri! Mi-a făcut zâmbetul inimii! Acesta este exact ceea ce avem nevoie în această lume! Bunătate, frumusețe, îngrijire și iubire necondiționată! Va iubesc, baieti! „