Am întrebat 5 Comediennes pentru a rezolva cele mai enervante dating Dileme

Am întrebat 5 Comediennes pentru a rezolva cele mai enervante dating Dileme

Our Miss Brooks: House Trailer / Friendship / French Sadie Hawkins Day (Aprilie 2019).

Anonim

Cel mai adesea, tema de întâlnire modernă este întâmpinată cu un suspin greu, urmată de un rant. Tinder, Bumble, OK Cupidon, întâlniri orb … este o lume frustrantă și confuză în care trăim singleturi. Și este una care nu poate fi cu adevărat confruntată cu un bun simț al umorului. În timpul festivalului Edinburgh Fringe din Scoția (cel mai mare festival de artă și comedie din lume!), Am avut plăcerea să întâlnim câteva dintre cele mai amuzante spectacole din biz. Am ales creierul lor despre lumea în continuă schimbare a întâlnirilor și le-am întrebat cum vor răspunde la dilemele cu care ne confruntăm în 2016 cu care ne confruntăm zilnic. Iată ce au avut de spus.

ERIN: Metoda mea este să arunci pe Pământ. Sa întâmplat cu mine și eu am păstrat mesaje și am terminat discuția cu mine.

CALLY: Probabil că voi organiza o campanie social media implicită despre cât de mare sunt și cât de cool este viața mea.

DESTINAȚI: Mi-aș lua o haldă în pantof. Sau aș fi un prieten foarte interesant de-al meu să merg la o întâlnire cu el și apoi să-mi iau un pumn în pantof.

KATIE: obțineți Tinder sus. Doi pot juca acest joc.

ERIN: Bail și treci la altcineva … în aceeași cameră.

DESTINAȚI: Sună-l și spune ceva de genul: "Hei, deci există o femeie cu adevărat atrăgătoare visându-se de la tine. E pe cale să înceapă să privească un tip diferit la bar, ca să te mai întorci la asta. "

KATIE: l-aș face să stea împreună cu prietenii mei pentru a-i arăta cum arată prietenii buni.

CATHERINE: Dați-le câteva șanse și apoi evitați-le. N-aș spune nimic.

CALLY: M-aș uita la mine și m-aș întreba de ce nu-mi plac. Sunt amenintat de ei sau este pentru ca nu m-au dus inca in pliante?

KATIE: Pentru a fi sincer, iau toate pozele Tinder cu un bob de sare oricum. Toată lumea vrea să arate ca imaginea lor Tinder, dar în realitate toată lumea arată ca o imagine a pașaportului.

CATHERINE: Sunt un chicagoar necorespunzător. Cred că tocmai am râs de momentul în care i-am văzut.

CALLY: La prima mea intalnire online pe care am avut-o vreodata pe tipul a fost cu aproximativ 10 ani mai in varsta si cu 12 centimetri mai scurta decat imaginea lui ar fi sa ma creada. El nu a spus nimic despre el, dar a facut un punct sa-mi spuna ca Lamborghini a fost parcat afara …

DESTINA: Ce este F?! Ce faci pentru acea cantitate de timp? Efectuați un text perfect sau mă face să aștept? Nimeni nu are timp pentru asta.

ERIN: Trebuie să configurați primul stil de redactare a textului. Stabiliți că într-adevăr devreme, altfel aș presupune că nu sunt interesați și își pierd interesul.

CATHERINE: BYE. Toată lumea poate citi un ceas.

Care este cea mai mare problema de dating cu care te confrunți pe zi?Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.

Design: Marisa Kumtong