Care sunt aceste foste primele copii până acum?

Care sunt aceste foste primele copii până acum?

Top 5 Мagicians | Britain's Got Talent 2017 (Iulie 2019).

Anonim

Fiind președinte al Statelor Unite vine cu o mare putere, obv, și care merge mână în mână cu unul dintre cele mai înalte profiluri publice ale oricărei persoane din lume. Dar, în timp ce cineva care candidează pentru funcția de președinte a ales să facă acest compromis, membrii familiei sale sunt împinși în același spot - indiferent dacă doresc sau nu să fie.

Un soț al unui candidat prezidențial probabil are unii în această chestiune, în ce măsură cuplul ia deciziile împreună. Primii soți pot obține un anumit rol în administrarea partenerului lor, cum ar fi accentul Michelle Obama asupra sănătății și sănătății. Dar pentru copiii lor, dacă există, este o altă poveste. Sunt aduse pentru plimbare, cum ar fi sau nu, și de multe ori în timp ce încearcă doar să fie adolescenți normali. Uită-te la Malia și Sasha Obama, care au crescut destul de mult înaintea ochilor noștri. În timp ce se pregătesc să părăsească Casa Albă, iată cum s-au descurcat câțiva primi Fiici Primii. 1.

Jenna și Barbara Bush

: Gemenii fraterni, fiicele lui George W. și Laura Bush, au fost în vârstă de 19 ani când tatăl lor a fost inaugurat în 2001. Au fost proaspeți la facultate, Jenna la Universitatea Texas din Austin și Barbara la Yale. După ce Jenna a fost arestată de două ori în două săptămâni (pentru posesie de alcool și apoi pentru folosirea unui cod fals), ea și-a câștigat reputația de a se petrece greu, deși într-adevăr sună ca un student tipic. De atunci, ea a continuat să devină jurnalist care lucrează pentru revista NBC și Southern Living, în timp ce Barbara conduce o organizație de advocacy pentru sănătate pe care și ea a înființat-o. 2. Chelsea Clinton

: La doar 13 ani, când tatăl ei a fost ales, Chelsea Clinton a petrecut cei mai ciudați și inconfortabili ani de vieți ale celor mai mulți oameni, fiind unul dintre cei mai recunoscuți oameni din lume. Hait. Cu toate acestea, ea a reușit și a continuat să se ridice la câțiva grade de la universități de prestigiu și acum ocupă locuri în consiliile mai multor companii și organizații non-profit, inclusiv Fundația Clinton a familiei sale. În funcție de modul în care se vor desfășura alegerile prezidențiale din noiembrie, Chelsea ar putea fi din nou prima fiică. Ce crezi că o vom vedea pe Malia și Sasha în 10 ani? Spuneți-ne pe Twitter @feminineclub!