Ce se întâmplă exact cu Ryan Lochte RN?

Ce se întâmplă exact cu Ryan Lochte RN?

SEXY FEMALE ATHLETES HELP ANONYMOUS BLACKOUT (Iulie 2019).

Anonim

Pentru a fi sincer, Ryan Lochte a fost întotdeauna un pic de mister pentru noi. Dar, după un eveniment recent care a coborât în ​​timpul Jocurilor Olimpice de la Rio, el este centrul unei situații chiar mai mult super-misterioase. Totul înconjoară un presupus jaf care i sa întâmplat și alți câțiva înotători duminică dimineața. Dacă în prezent sunteți puțin confuz, aici sunt toate deets ce trebuie să știți.

Duminică, știrile au spart faptul că Ryan și alți trei înotători americani au fost țintiți la pușcărie în primele ore ale dimineții. Sa spus că taxiul lor a fost oprit de un grup care prezintă polițiști. Lochte și înotătorii s-au spus apoi că au avut loc la arma și au spus să-și predea banii și alte bunuri personale. Ryan a scris pe Twitter despre incident la scurt timp după ce sa întâmplat:

El a vorbit și despre asta în timpul mai multor interviuri. El le-a spus NBC: "Au scos armele; i-au spus celorlalți înotători să coboare pe pământ - au coborât pe pământ. Am refuzat, am fost ca și cum nu am face nimic rău, așa că - nu mă dau jos pe teren. Apoi, tipul și-a scos arma, a înclinat-o, a pus-o pe frunte și a spus: "Dă-te jos", și mi-am pus mâinile sus, eram ca orice. A luat banii noștri; mi-a luat portofelul - mi-a părăsit telefonul mobil; mi-a lăsat acreditările. "Cu toate acestea, după ce Comitetul Olimpic din SUA a emis o declarație privind incidentul, Comitetul Internațional Olimpic a considerat că rapoartele" nu sunt absolut adevărate. "De ce au respins atât de mult că povestea rămâne neclară.

Poliția braziliană investighează crima, dar a reușit să găsească puține dovezi. Potrivit

Associated Press, poliția nu poate găsi șoferul de taxi al unui atlet sau nici un martor. Așa cum tocmai veneau dintr-un club, erau intoxicați și nu-și mai amintesc ce tip și culoare de taxi au mers sau unde a avut loc exact jaf. Astăzi, a fost dezvăluit de

AP că un judecător brazilian a ordonat poliției să profite de pașapoartele lui Lochte și de colegii lui Olympian Jimmy Feigen, astfel încât ei să fie obligați să rămână în țară în timpul anchetei. Cu toate acestea, potrivit tatălui lui Lochte, Ryan sa întors deja în SUA. Locația Feigen nu a fost confirmată. Se pare că este o încercare foarte stresantă și complicată, dar în clasicul mod Lochte, el nu pare să fie îngrijorat de acest lucru, considerând acest tweet pe care la postat ieri:

Niciodată nu se schimba, Ryan.

Care a fost cea mai memorabilă poveste de știri de la Jocurile Olimpice pentru tine? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.