Ce este Eyeshadow Jelly și de ce aveți nevoie de ea?

Ce este Eyeshadow Jelly și de ce aveți nevoie de ea?

DIY Makeup Hacks! Makeup Tutorial with 10 DIY Makeup Life Hacks for Beginners (Iulie 2019).

Anonim

Întrucât piața machiajului a fost deschisă pentru a include câteva marci indiene serios inventate, mințile noastre. Chiar și brandurile de farmacii și-au intensificat jocul cu cea mai plăcută pungă de frumusețe. De la rujuri lichide în fiecare culoare și de a termina pe Pat McGrath care intră în joc (în cele din urmă) cu produsele ei must-have și cu frumusețea coreeană, fetele de frumusețe și convertiții recenți au rămas sângerând. Acum, vă aducem cele mai recente lucruri din mințile zeilor de frumusețe - jeleu de fard de ochi (sau luciu de ochi).

Imaginați-vă acest lucru: Silueta Putty și fardul dvs. metalic favorit se căsătoreau și au avut un copil. Acesta este, în esență, ce este jeleu de mestecat. Este un hibrid gel-cremă care combină cele mai bune din ambele lumi - se aplică ca un gel, dar este uscat ca o pulbere. (Foto prin Vogue Brasil / Ricardo Toscani)

Cand vine vorba de fard de obraz, vrem cu totii acelasi lucru: ceva care este foarte pigmentat, dar nu va scadea. Dacă ați încercat multe dintre umbrele de praf de pe piață, știți cât de dificil este să găsiți un produs care să răspundă acestor cerințe. Acesta este locul în care vopsea de jeleu vine. Vă oferă ochii o privire de încrezător, hiper-pigmentată, fără a compromite stralucirea, strălucirea și strălucirea pe care o iubiți. Formula asigură că paietele rămân suspendate, în loc să se scufunde în fund, pentru o aplicare uniformă de fiecare dată. (Fotografii prin Butter London)

1. Holika Holika Aqua Petit Jelly Eye Shadow ($ 15): Tendinta de jeleu pentru jeleuri a inceput mai intai in Coreea, desigur, cu totul, de la rujuri, rosu si ochelari de soare intr-o formula de jeleu. Această umbră de la Holika Holika este o umbra construibilă și de lungă durată care poate fi purtată pură sau mai opacă. Este, de asemenea, pe bază de apă, deci nu vă îngrijorați de porii înfundați. Acesta vine în patru nuanțe, care cu siguranță nu schimp pe sclipici.

2. Butter London Glazen Eye Gloss (24 de dolari): Guru-ii de frumusețe au adus absolut aspectul roșu fără machiaj, dar este nevoie de câteva abilități serioase pentru a stăpâni acest amestec fără a trece peste bord. Glazen Eye este exact produsul pe care îl aveți nevoie dacă doriți să vă luați jocul ochiului la nivelul următor - plus, este ușor, rezistent la înfruntare, este foarte durabil, poate fi construit și este livrat în patru nuanțe.

3. Moonshot Jelly Pot ($ 18): Cele mai multe umbre de jeleu fac sclipire, strălucire și perlă foarte bine (și această linie nu prea), dar Moonshot adaugă ceva diferit de amestec: gama lor vine, de asemenea, în finisaje mat. Linia conține 18 nuanțe care vor rămâne pe zi și seară, dar se vor spăla ușor cu apă când veți fi gata să o numiți o noapte.

4. Jill Stuart Jelly Eye Color ($ 28): În timp ce coerența acestei fard de ochi este destul de rece, este ceea ce face pe pleoapele dvs., care face într-adevăr o necesitate de cumpărare. Aceste umbre fac tot lucrul strălucitor într-adevăr și sunt ușor de amestecat și chiar mai ușor de construit.Puncte bonus pentru mirosul de trandafiri.

Căutați câteva produse de frumusețe noi de frumusețe? Verificați-ne pe Pinterest pentru atât de mult!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.