Ceea ce un expert în relații are de spus despre relațiile deschise

Ceea ce un expert în relații are de spus despre relațiile deschise

Biblical Series I: Introduction to the Idea of God (Aprilie 2019).

Anonim

Îți iubești pe S. O. și ești foarte fericit în relația ta (chiar dacă nu este întotdeauna perfectă pentru basm). Dar poate că ideea de a se angaja într-un partener sexual sau romantic pentru tot restul vieții pare … nu doar tu. Din ce în ce mai multe cupluri iau în considerare ideea de a merge monogam-ish și a încerca ceea ce se numește o relație "deschisă". Dar cum îl tragi fără ca lucrurile să devină dezordonate?

Am vorbit cu Andrea Syrtash, expert în relații și autorul cărții Cheat pe soțul tău (cu soțul tău). Andrea și-a împrumutat expertiza pentru a viziona, spectacolul de azi, NPR, on-air cu Ryan Seacrest și multe altele, și are o experiență foarte mare ajutând single-urile și cuplurile să-și navigheze granițele și să găsească modelele de relații corecte care lucrează pentru ei, chiar dacă nu este atât de tradițional. În primul rând, l-am întrebat pe Andrea să ne spună cum ea, ca expert, definește o relație deschisă. "Este esențial în care cei doi oameni implicați au convenit să se angajeze într-o relație romantică și / sau intimă în afara relației lor romantice primare", spune ea. Deci, iată câteva sfaturi pentru a avea acea discuție dacă simțiți că sunteți gata.

1.

Treceți cu grijă. Este puțin probabil că ambele vor fi lovite cu un fulger de realizare că asta este ceea ce vrei în același timp - deci înseamnă că tu sau S. O. va trebui să o aduci în sus. Și ar trebui să fii atent cum faci asta, dacă e deloc. "Este important să aveți deja o comunicare clară, respect și încredere ca temelie a relației dvs. înainte de a trece acest lucru", spune Andrea. O relație deschisă poate provoca toate aceste lucruri, deci dacă nu porniți dintr-un loc sigur, veți avea mai multe șanse să vă confruntați cu probleme precum gelozia sau neînțelegerile cu privire la obiectivele și beneficiile deschiderii relației pentru a fi în primul rând. Nu ar trebui niciodată să simțiți că ai înșelat pe oricare dintre voi.

2.

Aflați receptivitatea partenerului dvs. .Dacă aceasta este prima dată când vorbiți despre aceasta, "întrebați-vă dacă credeți că partenerul dvs. simte că este nevoie sau va simți că a ieșit din câmpul stâng", spune Andrea. "Ați exprimat vreodată dorința de a fi cu ceilalți? "Poate că ați dezvăluit o lovitură de celebritate sau două, dar asta e cu totul altceva decât să-i spui partenerului că vrei să mergi într-o întâlnire reală cu tipul care lucrează la cafeneaua de pe stradă. 3.

Ce se întâmplă dacă ideea nu este? Pe de altă parte, dacă tu ești cel pus pe loc, nu simți că trebuie să-i dai partenerului "da" sau "nu" imediat. Dacă nu v-ați gândit și la asta, ideea ar putea să apară ca un șoc la început - dar poate veți realiza că sunteți într-adevăr complet cool cu ​​ideea unei relații mai puțin convenționale și acest lucru este și ceea ce doriți. "Verificați-vă cu dvs. și evaluați deschiderea veritabilă sau nivelul de confort", sfătuiește Andrea. "Întrebați-vă partenerului de ce acest lucru este de interes și exprimați orice preocupări sau întrebări. De asemenea, luați în considerare o analiză cost-beneficiu. Ce costă să încerci acest aranjament? Ce costă să nu faci asta? "

Singura persoană care poate lua decizia ești tu, și dacă nu ești 100% confortabilă cu asta, considera că nu te duci. Și dacă partenerul tău nu este în regulă cu decizia ta, în mod clar, voi doi aveți de făcut ceva pentru a face față relației dvs. actuale de două persoane înainte de orice altceva.

4.

Setați regulile în față. Dacă decideți să deschideți relația, înainte de a începe să faceți cumpărături în Tinder, trebuie să stabiliți și câteva reguli de bază - împreună. "În anumite cazuri, cuplurile stabilesc reguli precum" nimeni nu știm "sau" vreau să fiu implicat. "Aceasta variază, însă ideea primordială de a avea alți parteneri intime este aceeași", explică Andrea. "Lucrul important este că dialogați și nu faceți presupuneri. Sunteți ambii în relație și trebuie să stabiliți împreună acești parametri și limite. În calitate de parteneri, nu putem face mișcări unilaterale în ceea ce privește deciziile importante. " Unele cupluri fac, de asemenea, reguli pentru a-și da un avertisment în avans înainte de a merge la o întâlnire sau a se conecta cu altcineva (chiar dacă este vorba doar de un text pentru a obține un emoji rapid de la partenerul lor) de ori vor vedea aceeași persoană, astfel încât să nu devină gravă.

Nu este pentru fiecare cuplu și nu este absolut ceva ce ar trebui să intri în ușoară sau fără o discuție cu adevărat onestă și amănunțită despre nevoile și limitele tale. Dar pentru unii oameni, o relație de lucru deschisă înseamnă că, la sfârșitul zilei, partenerul le alege mereu - și asta poate oferi un pic de stimulare a ego-ului și, de fapt, îi face să se simtă mai siguri.

Ați încercat sau ați considerat o relație deschisă dvs. și S. O. dvs.? Trimiteți-ne sfaturile dvs. @feminineclub.