Ce să faci acest week-end: Rucsacuri de plus, dulciuri pentru dinți dulci + Mai mult

Ce să faci acest week-end: Rucsacuri de plus, dulciuri pentru dinți dulci + Mai mult

Our Miss Brooks: The Bookie / Stretch Is In Love Again / The Dancer (Iulie 2019).

Anonim

Deoarece toate eforturile dvs. de DIY din ultimele câteva săptămâni au fost legate de petrecerea de vară perfectă sau de o ultimă excursie cu glazură epică, acest weekend este tot despre obtinerea fetei tale de la sfarsitul verii. Odată cu entuziasmul din spate la școală, care se desfășoară în acest sfârșit de săptămână, există câteva proiecte care trebuie să aveți pentru a vă menține ocupația de a vă pregăti pentru viața în cămin. Chiar dacă nu sunteți îndreptat la colegiu, este ușor să vă prindeți în frenezia organizațională și să vă inspirați să vă redecorați spațiul de lucru. Mai jos, veți găsi câteva DIY-uri distractive pe care le puteți crea pentru cea mai inteligentă placă de mesaje din istorie și câteva idei super-cool pentru unelte școlare DIY. Derulați în jos pentru 10 proiecte pentru a aborda înainte de luni se întoarce în jur.

1. DIY Rucsac Rucsac: Aceste rucsacuri de pluș nu pot fi cele mai practice pentru a purta o încărcătură de cărți, dar cu siguranță sunt cele mai curate pungi de pe bloc. Urmați acest DIY pentru a transforma o pernă distractivă (citiți: unicorns și emoji) în rucsaci cu adăugarea unui buzunar, curele și un fermoar. (via Aww, Sam)

2. DIY Chair Flair: Nu contează dacă trăiești în viața în dormitor sau dacă o faci la birou, biroul tău are nevoie de acest scaun ca untul de arahide are nevoie de jeleu. Este modalitatea perfectă de a afișa toate acele pini pe care le-ați colectat - fără să știi, purtându-le pe tot parcursul erupției tale. (prin Studio DIY)

3. DIY Board Felt Message: Aceste panouri de mesaje cu aspect retro au apărut peste tot în ultima vreme. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui plus de distracție la peretele galeriei dvs. sau aveți nevoie de un mic decor de birou, această versiune mini este doar un lucru pentru a-ți obține trăsăturile #feelings. (prin Francois et Moi)

4. DIY Adidas creioane: Ah, există ceva mai bun decât stocarea pe noi stilouri și creioane? Este timpul să vă arătați dragostea de creionul galben Ticonderoga bun și să transformați o pereche ieftină de adidași albi într-o operă de artă cu puțin vopsea de material. (via Feminine Club)

5. DIY Lavandă și Unt de corp din Vanilie: Treceți complet din spate la școală și tratați-vă într-un timp "mă" în acest weekend. După o vară plină de camping, loțiune de clor și de bronz, mâinile tale vor aprecia cu siguranță puțin TLC cu acest unt natural al corpului. (prin intermediul unei frumoase mizerii)

6. DIY Rug Wall Hanging: Tapițerii de perete țesute sunt încă trending greu, dar care are timp pentru a țese unul în timp ce se bucură de restul vremii de vară? Ridicați un covor colorat și câteva role de fire pentru cel mai rapid proiect personalizat-țesut vreodată. (via Feminine Club)

7. DIY Spa Kit: După o zi lungă de crafting, nu este nimic mai bun decât relaxare în timp ce toate curățate. Acest set spa este foarte simplu de pus împreună și este exact ceea ce trebuie să vă relaxați și să vă relaxați înainte de a aborda următorul proiect dezordonat. (prin The Beauty Dojo)

8.DIY Art Wall Art: Fiecare perete ar putea folosi o culoare mai mică și dacă aveți deja vopsea pe mâini, aceste imprimări vesele vă vor costa sub 10 USD. Indiferent dacă sunteți inspirați de printurile tipărite de tip Lisa Frank sau un citat tipografic tipic, aceste mini-lucrări au un impact mare, chiar și la un buget redus. (prin Studio DIY)

9. DIY Old Hip Hip Hip Hop: Splindu-se pe un nou dulap back-to-school este distractiv, buuuut nu te lasa mult spatiu in bugetul decorului camerei de dormit. Revampați rochia de 12 $ adorabilă a lui Old Navy într-o cochilă potrivită, o vesta și / sau o rochie cu decupaje. (via Feminine Club)

10. DIY Lunchboxes: Singurul lucru mai bun decât o cutie de prânz plină de Poptarts este una care arată exact ca un Poptart. Sau un tort mat. Satisfaceți-vă dentina dulce într-o manieră grozavă cu aceste trei burete de bucătărie imprimabile. (via Aww, Sam)

Ce aștepți să faci acest weekend? Arătați-ne proiectul dvs. prin etichetarea noastră pe Instagram + folosind hashtag #iamcreative! Și urmăriți-ne pe Pinterest pentru idei de divertisment chiar mai amuzante.