Pe care te-ai implicat în KarJenner, în funcție de zodia ta

Pe care te-ai implicat în KarJenner, în funcție de zodia ta

Volunteer360 - softul tău suport în managementul voluntarilor (Iulie 2019).

Anonim

Familia care stă împreună împreună rămâne și Kardashian / Jenner / et al. echipă nu arată nici un semn de încetinire, chiar dacă Păstrarea cu Kardashians sărbătorește aniversarea a 10-a în acest an. Între noi afaceri și copii (trei copii noi KarJenner se află pe drum: Kim & Kanye prin intermediul unui surogat, Kylie Jenner cu prietenul Travis Scott și tocmai a anunțat, Khloé cu jucătorul din NBA Tristan Thompson), nu cred că nici măcar <999>ele pot ține pasul cu propria lor viață. Am simplificat-o, permițându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce vă place cel mai mult dintre membrii familiei Kardashian (și Kardashian-adiacent), pe semnul zodiacal. AQUARIUS (20 IANUARIE-FEBRUARIE 18)

Caitlyn Jenner:

Ești independent și nu îți place să fii ținut jos de cineva sau de altceva. Sub acel exterior liniștit, ești intelectual și mereu în jos pentru o aventură extraordinară (de exemplu, ATV-ul de echitatie). Îți creezi mereu propria cale și trăiești cel mai autentic eul tău, indiferent de ce gândesc ceilalți. (Photo via Larry Busacca / Getty) PISCES (19 FEBRUARIE-MARTIE 20)

Rob Kardashian:

Prietenos si sensibil, sunteti intotdeauna dispus sa ii ajutati pe ceilalti fara a cere mult in schimb. Îți purtați inima pe mânecă și simțiți emoții la extrem - atât bune cât și rele. Aveți nevoie de alți oameni din viața voastră pentru a vă ține la pământ; problema este, aveți tendința de a alege partenerul greșit mai des decât nu. (Foto prin Gabe Ginsberg / Getty) ARIES (21 MARTIE 19 APRILIE 19)

Kourtney Kardashian:

Sunteți un gustător și auto-condus; vă place să faceți drumul și, dacă există o idee de afaceri bună, nu veți ezita să vă scufundați chiar înăuntru. Voi sunteți grăbiți și vorbiți adesea înainte de a vă gândi, ceea ce poate duce la unele arsuri neintenționate pentru cei din jurul vostru. Îți plac entuziasmul într-o relație, dar nu vei vrea niciodată să fii cu cineva mai mic decât cel egal. (Foto Frederick M. Brown / Getty) TAURUS (APRIL 20-MAI 20)

Blac Chyna:

Vă place să vă înconjurați cu lucruri frumoase și plăceri fizice. Tind să fiți încăpățânați, ceea ce nu este întotdeauna un lucru rău: a fi înfricoșător se poate traduce în perseverență și veți continua să vă mențineți până când veți obține succesul. Îți plac lucrurile așa cum ți-ai făcut, și urăște-te când oamenii nu sunt drepți sau nu creează schimbări neașteptate în viața ta. (Foto prin Jason LaVeris / Getty) GEMINI (21 MAI - 20 IUNIE)

Kanye West:

Ca semnul gemeni, aveți două personalități diferite. Există partea genială muzicală / modă vizionară. Și apoi există controversat, Imma-let-vă-terminat-dar-fura-dvs.-tunete-la-VMAs parte. Ești cunoscută pentru gesturi grandioase și ticăloși, dar poți fi și grijuliu și serios (că "mama tristă Kanye" este atât de relativ… dar numai o parte din timp).Un lucru sigur: Nimeni nu te poate numi plictisitor. (Imagine prin Michael Loccisano / Getty) CANCER (21 IUNIE 22-IULIE 22)

Scott Disick:

Esti unul dintre semnele cele mai complexe, extrem de emotionale si de multe ori le atrag atentia. Trebuie să fiți înconjurați de cei dragi pentru a vă simți în siguranță, dar puteți fi, de asemenea, moody și du-te la tine pentru a sufla. Poți fi îngrijitor și afectuos, nesigur și posesiv, dar de obicei ești cel mai fericit acasă cu prietenii și familia ta. (9)> Kylie Jenner: Ca și cea mai tânără sora Jenner, nu-ți place să fiți ignorați.

LEO (23 IULIE-22 AUGUST 22)

Documentați fiecare parte a vieții și a relațiilor prin intermediul rețelelor sociale. Ești creativă și veselă, dragoste visând împreună cu prietenii și creează adesea propria dramă dacă nu există deja. Sunteți tot despre mândrie și susținerea reputației dvs. pentru un public adorator. (Foto prin Nicholas Hunt / Getty) VIRGO (23-29 SEPTEMBRIE 22)

Khloé Kardashian:

Sunteți meticulos și perfecționist - tot ceea ce se află în casa dumneavoastră este organizat până la punctul de vedere al TCP-ului limită. Ești un rezolvator de probleme, gândindu-te în mod constant despre cum să îmbunătățești lucrurile, folosind abilitățile tale analitice pentru a rezolva orice problemă, fie că e vorba de afaceri sau personală. Când oamenii vin la tine pentru sfaturi, știu că vor vorbi real. (Photo via Dia Dipasupil / Getty) LIBRA (23 SEPTEMBRIE-22 OCTOMBRIE)

Kim Kardashian West:

Va place sa pastrati pacea ori de cate ori este posibil si continuati sa depuneti eforturi pentru echilibru. Parteneriatele sunt importante pentru dvs., deoarece vă urăști singuri. Ești sociabilă și fermecătoare, făcând prieteni cu ușurință oriunde te duci. Tind să fii indecis din cauza faptului că te concentrezi pe asigurarea faptului că totul este corect, dar un lucru este sigur: Îți iubești luxul și te tratezi pe sine. (Foto prin Bryan Bedder / Getty) SCORPIO (23 OCTOMBRIE-21 NOIEMBRIE)

Kris Jenner:

Sunteți feroce, plini de resurse și hotărâte. În calitate de manager suprem / momager, nu există nimeni mai bun decât să vă ocupați (nu că ați lăsa pe nimeni altcineva să aibă control complet) să construiți și să mențineți un imperiu de succes. În general, aveți o comportare calmă, dar dacă cineva vă trădează pe dvs. sau pe cel iubit, aveți grijă de intepatura Scorpionului. (Foto prin Tommaso Boddi / Getty) SAGITTARIUS (21 NOIEMBRIE-21 DECEMBRIE)

Kendall Jenner:

Sunteți curioși și aventuroși și nu există nici o îndoială că sunteți cel mai mare grup, care călătoresc de la oraș la oraș pentru a învăța și a trăi cât mai mult posibil. Nu te descurci bine cu rutina de zi cu zi. Ești entuziasm, optimist și asumă riscuri - un plus extraordinar pentru orice echipă de fată - dar asta uneori duce la acțiune înainte să te gândești la consecințe. (Foto prin Dimitrios Kambouris / Getty) CAPRICORN (DECEMBRIE 22-IANUARIE 19)

Nord Vest:

Sunteți ambițioși, creativi și independenți. Serios în natură, îți place să faci singur lucrurile, să știi cum să joci jocul lung și sunt întotdeauna de ajutor unui prieten în nevoie.Personalitatea dvs. inteligentă se pretează la a fi un lider natural, fie în modă, fie în afaceri, fie în viața în general. (Photo via Rich Fury / Getty) Care Kardashian

te crezi cel mai mult ca tine? Spune-ne @FeminineClub.com.