Portul Whitney vă va face să vreți să învățați * ACEASTA * Competență Creativă

Portul Whitney vă va face să vreți să învățați * ACEASTA * Competență Creativă

Conferința nr.3 cu planul de construcție MAGRAV,27 Oct 2015 AM/KFSSI Blueprint Teaching HD Session 3 (Martie 2019).

Anonim

Nu este prea târziu să înveți o nouă abilitate, deoarece pentru vernisajul de cursuri în această săptămână - este timpul mereu timpul pentru un nou hobby. De fapt, cu un tutorial puțin prietenos, cum ar fi cota de cadou Tori Spelling, impresionantă pentru Ziua Îndrăgostiților, puteți câștiga dreptul de a vă crea o creație în orice moment, indignarea poate lovi! Și lovit-o în această săptămână, chiar și la Hollywood, așa cum s-au dovedit și Krysten Ritter și Alicia Silverstone cu creațiile lor de casă. Verificați celelalte cele mai bune celebrități ale celebului săptămâna aceasta care au oferit mai jos. 1.

Whitney Port : Steaua The Hills ia dat o fosta co-stară, Audrina Patridge, o alergare pentru banii ei în departamentul DIY în această săptămână, când sa înscris pentru pictura clase. "… Au confirmat cât de dezordonat sunt", scrie ea în opera de artă de debut. - Ia-o împreună, Whitney! "Nu știm … credem că e grozav! Avant garde, chiar! Încearcă-ți mâna la pictura acrilică în clasa noastră online. 2.

Alicia Silverstone : Nici măcar nu o să mint: această pâine de casă Alicia Silverstone bătută în această săptămână arată ca o încântare GD. "Am făcut boabe de porumb cu crotoni și pesto (#vegan evident)", spune ea despre felul ei de mâncare. Foarte gustos. "Vom spune! 3.

Sofia Vergara : Sofia ne arată cum face #summerentertainment, începând cu acest sorbet de lamaie. YUM. 4.

Jessica Alba : Pentru a sărbători cea de-a opta aniversare a celebrării fiicei sale, mama Jessica Alba și-a aruncat fetița o petrecere de aniversare EPIC, completată cu o temă totală: SCIENCE! Consultați punctele culminante în rola video de mai sus. 5.

Krysten Ritter : Cine are nevoie de PetCo atunci când poți să-ți faci propriile consumabile, un Krysten Ritter? "Mikey se pregătea pentru un pui de somn pe patul nou pe care l-am făcut! "Ce pui norocos! 6.

Lucy Liu : Lucy Liu și-a împărtășit arta cu mai mult decît adepții ei de la Instagram ca artist inclus în expoziția pop-up @ artandcultureny (PS - poți să-ți deții propriul $ 3,000, disponibil pentru cumpărare aici). 7.

Kristin Cavallari : mama a trei încă mai găsește timp pentru a-și face propriile mâncăruri intime, cum ar fi gulica de casă și gustare de afine pe care ea a creat-o pentru ei însuți, Fură această idee parfait de borcan pentru următorul nostru brekkie duminică! 8.

Tori Spelling : Tori este un cunoscut drogat, deci are sens să-și folosească abilitățile pentru ai ajuta pe copiii săi să-și deseneze duminica duminică duminica soțul lui Dean. "Eu spun mereu DIY =LOVE", a scris ea. Nu am putut fi de acord mai mult, Tori! Aflați cum să faceți aceste rezervări de leu pentru cei dragi (sau pentru tine, nu vom spune!) Aici. Te inspirai din dorința lui Whitney de a învăța?Trimiteți-ne cu noi peste @feminineclub!

(Fotografia recomandată prin Craig Barritt / Getty)