De ce faci glazura este noul produs de frumusete pe care iti doresti in viata

De ce faci glazura este noul produs de frumusete pe care iti doresti in viata

Words at War: Combined Operations / They Call It Pacific / The Last Days of Sevastopol (Iulie 2019).

Anonim

Atunci când Kim Kardashian a spus că a trecut peste contur (ar trebui conturat), ar fi trebuit să știm că zilele de aplicare a machiajului au fost numerotate. Când vine vorba de machiaj (sau de cădere a frumuseții în general), "mai mult este mai mult" este pe cale de ieșire. Foloseste un nou sezon al golurilor naturale ale fetei. De la cel mai bun machiaj fără machiaj la # trezit-ca-acest-fețe goale, mișcarea naturală este construirea de abur. În această toamnă, cea mai bună modalitate de a îmbunătăți ceea ce ți-a dat mamă este cu ajutorul unui strălucire strălucitoare pentru o strălucire aprinsă - intrați în luciu de față. Și după cum știți deja, iubim luciu din diferite motive. Acesta a fost un intro dramatic, dar, de fapt, luciu de fata este luciu de buze pentru fata ta minus lipicioasa si este noul produs de frumusete pe care tu trebuie sa-l ai pe masa de vanitate. Vrei să arăți perfect rosu? Pur și simplu puneți, luciu de față este nou strobing, dar în cazul în care strobing este un pic mai puțin decât subtil, luciu de față vă oferă o strălucire mult mai natural. Este o luciu clar pentru cana pe care o folosiți ca un semnalizator. Se adaugă o strălucire simplă pe piele, care se potrivește perfect cu totul, indiferent dacă vreți să faceți un machiaj fără machiaj, ochii declarației sau o buză roșie simplă.

Conturul nu este pentru toată lumea. Pentru unii dintre noi, este prea complicat de executat. Glosarea feței este mult, mult mai simplă. În plus, câteva zile solicită mai mult un aspect de model non-duty în loc de Kardashian-Jenner. Glisați o oglindă pe toate locurile pe care le-ați evidenția - partea superioară a pomeții, podul nasului, bărbia, arcul Cupidonului și fruntea. Puteți purta acest produs pe fundul fundației și pe blană sau pe pielea goală pentru un efect radiant.

1. Faceți Gel pentru față (25 RON): Acest produs de hidratare clară vă oferă strălucirea pe care ați avut-o fără un regim de îngrijire a pielii cu 11 pași. Formula este ambalată cu vitamine nutritive și este de fapt incoloră, deci este perfectă pentru toate tonurile pielii.

2. Crema de machiaj pentru lapte ($ 20): Un pic de acest produs merge mult spre a vă oferi o piele superbă și radiantă. Este ușor și non-lipicios (spre deosebire de luciu de buze preferat) printr-o formulă fără paraben, sulfat și ftalat. Glisați acest lucru pe pleoape cu o perie sau cu degetele pentru un sărut de strălucire.

Vrei mai multe idei despre trendul machiajului fără machiaj? Se îndreaptă spre Pinterest pentru mai multă frumusețe!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.