De ce ați putea gândi de două ori înainte de a împărți că Burkini Ban Imagine

De ce ați putea gândi de două ori înainte de a împărți că Burkini Ban Imagine

How young Africans found a voice on Twitter | Siyanda Mohutsiwa (Aprilie 2019).

Anonim

S-ar putea să știți până acum despre femeia din Nisa, care a fost făcută să-și scoată burkini pe plajă în această marți - Mai puțin. Acest incident sa întâmplat după ce numeroase orașe franceze au pus în aplicare controversate interdicții asupra ascunzătorilor de plajă cu mâneci lungi pe care mulți dintre femeile musulmane aleg să le poarte. Interdicția burkini a declanșat deja o controversă destul de mare, precum și o conversație, atât online cât și în afara, iar acest incident a creat un alt punct de aprindere.

Cu toate acestea, raportarea la aceasta a adus o altă conversație online, una pe care ați putea să nu o fi gândit - și vă puteți gândi de două ori înainte de a împărtăși câteva articole pe care le-ați văzut din cauza acesteia. Multe articole despre ceea ce sa întâmplat marți în Nisa include imagini ale femeii atât înainte, cât și după ce sa întâmplat cu ea, și aici sunt câteva reacții pe Twitter pentru includerea fotografiilor:

fotografii ale incidentului (modul în care știrile au fost pe scena de pe plajă acest lucru rapid, nu suntem foarte siguri) și au fost adăugate la fiecare articol despre ceea ce sa întâmplat - articole scrise în mod obiectiv, articole scrise pentru a răspândi informații și articole scrise să spun că ceea ce i sa întâmplat nu era definitiv un lucru bun. Deși este bine să distribuiți articole și să difuzați informații despre evenimentele curente, împărtășirea acestor fotografii ar putea fi considerată ca o perpetuare a umilinței acestei femei, așa cum au subliniat acești și alți utilizatori Twitter.

Deci, ce putem face mai bine dacă vrem să fim parte din conversația online, dar să evităm partajarea imaginilor dăunătoare? Putem să ne tweet propriile noastre opinii despre ceea ce sa întâmplat, folosind hașutele trending. Putem să facem lucruri RT de la interdicția de fapt, cum ar fi femeile musulmane care au opinii despre burkinis și au nevoie de vocea lor amplificată în conversația actuală. De asemenea, putem căuta în mod activ articole care au informații similare, dar imagini diferite, astfel încât să putem răspândi cuvântul fără a răspândi conținutul dăunător.

Ce crezi despre interdicția Burkini? Tweet ne @feminineclub!