Vous apprendrez ce que Taylor Swift a fait l'an dernier

Vous apprendrez ce que Taylor Swift a fait l'an dernier

ATTENTION ( FRENCH VERSION ) CHARLIE PUTH ( SARA'H COVER ) (Mai 2019).

Anonim

Desigur, ai pus suculente în jurul grădinii casei și le-ai văzut pe ele ca o piesă centrală la fiecare. singur. nunta in ultimii ani. Dar tu cel mai bine cred că aceste arbuști mici au atât de mult mai mult potențial decât doar adorning buchete și coroane florale. Așa crede artistul australian Roz Borg, oricum. Acest geniu de experti botanici foloseste suculente pentru a crea bijuterii, lucrari de arta si desene pentru unghiile ei. Da, ai auzit bine. Suculente manis sunt acum un lucru. Rezultatele sunt uimitoare. Iată o privire.

1. Pop de Culoare: Fiecare dintre unghiile suculente arată că Borg creează adevărate opere de artă. Uitați-vă la detalii aici! Ne putem imagina doar cantitatea de muncă necesară pentru a crea acest design colorat pentru un singur deget.

2. Bine ați venit în Desert: Iată o privire la ceea ce arată pe deplin mani suculent. Vă puteți imagina că mergeți pe culoarul nunții voastre cu acest set de botanică uimitoare pe cifrele voastre? Nu este nevoie de un buchet aici!

3. Fancy Fern: Unul dintre elementele superbe ale acestor modele frumoase (pe lângă orice altceva despre ele) este amestecul de forme și culori în toate diferitele suculente folosite de Borg. Există atât de multe varietăți într-o plantă atât de mică!

4. Green Thumb: Buna ziua, frumoasa! Această artă cu degetul mare chiar a atras atenția lui Nicky Minaj, care a împărtășit "OMG, incredibil de frumos. "Nu am putut fi de acord mai mult, Nick.

Care este cea mai nebună tendință de unghii pe care ați încercat-o? Spune-ne pe Twitter @feminineclub!