Hopa! Monitorul dvs. pentru copii este complet hiclabil + Cum să fii sigur

Hopa! Monitorul dvs. pentru copii este complet hiclabil + Cum să fii sigur

Staying safe from web browser scams (Aprilie 2019).

Anonim

S-ar putea să fi văzut monitoarele pentru copii de la Jetsons care se găsesc în magazine sau să le pui pe registrul pentru copii. Șansele sunt chiar să ai unul în grădina copilului tău chiar acum. Dar știați că unele dintre monitoarele cu conexiune Wi-Fi ar putea aduce o amenințare îngrozitoare?

O avertizare a consumatorilor a fost emisă de Departamentul pentru Protecția Consumatorului de la NYC la începutul lui 2016, după ce a inițiat o investigație asupra câtorva producători de monitori video pentru copii fără nume pentru riscuri potențiale de securitate. Acest lucru a venit după ce un număr de consumatori au raportat că hackerii au deranjat în mod ciudat familiile lor prin sistemele video. Hopa!

Pentru a vă proteja familia împotriva hack-urilor potențiale, iată ce sugerează experții:

1. Faceți-vă cercetările. Verificați dacă monitorul pe care îl dețineți sau care intenționați să îl cumpărați se află pe orice listă cunoscută pentru a avea un risc potențial de securitate.

2. Înregistrați-vă dispozitivul. Astfel veți primi toate actualizările software necesare în timp real pentru a rămâne cu un pas înainte în toate problemele de securitate.

3. Comutați parola implicită. Unele monitoare vin cu o parolă prestabilită afară din cutie pentru a vă conecta dispozitivul și a funcționa rapid. Odată ce ați instalat-o, reveniți în cont și creați o parolă puternică. Pentru a fi în siguranță, schimbați frecvent parola.

4. Mențineți-vă securitatea WiFi. Dacă nu aveți deja această configurație, faceți WiFi-ul greu de hacking. Pentru o listă simplă de instrucțiuni, consultați această postare FCC cu privire la modul de protejare a rețelei fără fir.

5. Opriți-l. Opriți monitorul pentru bebeluși atunci când nu îl utilizați. Este mai ușor să intri în ceva care este mereu în desfășurare.

Ce ați făcut pentru a vă asigura monitorul pentru bebeluși? Trimiteți-ne sfaturile dvs. @feminineclub!