Poți să cumperi Asigurare de întrerupere pentru relația lui Taylor Swift

Poți să cumperi Asigurare de întrerupere pentru relația lui Taylor Swift

PROPAGANDA | FULL ENGLISH VERSION (2012) (Martie 2019).

Anonim

Până acum pare sigur că Taylor Swift este un gal care iubește dragostea. Și pentru a fi sincer, nu o învinovățim. Unele dintre diferitele ei relații A-list au avut ca rezultat cântece premiate cu premiul Grammy. Dacă nu ați auzit despre dramă în curs de dezvoltare care se întâmplă în mod curent în viața de dragoste a lui T. Swift, iată versiunea Spark Notes: Ea se întâlnea cu scoțianul DJ Calvin Harris pentru puțin peste un an. Păreau super în dragoste, dar apoi se întrerupse în mod misterios. Părea amicabil, dar apoi a fost fotografiat Taylor făcând alături de actorul britanic Tom Hiddleston la doar două săptămâni după destrămarea lui cu Calvin. Scandal? Tom și Taylor sunt foarte interesați de relația lor, se întâlnesc cu părinții lor și se duc la concerte împreună, dar ținând cont de toate circumstanțele și de înregistrarea lui Taylor, trebuie să ne întrebăm, va dura ultima? Dacă sunteți îngrijorat că acest lucru se va prăbuși și arde, avem veste bună. Poți obține asigurarea legată de relația lui Taylor.

Chiar dacă Tom și Tay nu și-au confirmat oficial relația, gigantul chinez e-commerce Taobao a făcut posibilă încheierea de asigurări în relația lor. În esență, asigurarea funcționează ca un pariu. Dacă cântăreața pop se rupe cu noul ei bărbat în decurs de un an, investiția cumpărătorului se va dubla și va fi depusă direct în contul dvs. bancar. Fiecare pariu costă 1 yuani (15 cenți). Având în vedere istoria lui Taylor, aceasta pare a fi o investiție bună. Dar karma pe care o vei primi pentru a te îmbogăți de durerea altcuiva probabil că nu va fi minunată.

Cât de multă asigurare de relații pe care ai avea-o pe romantismul lui Taylor + Tom? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.