Nu vei ghici niciodată cine face o apariție în noile fete Gilmore Teaser Clip

Nu vei ghici niciodată cine face o apariție în noile fete Gilmore Teaser Clip

Dani Mocanu - Acuzat ( Oficial Video ) HiT 2017 (Martie 2019).

Anonim

Așteptăm revigorarea Gilmore Girls pentru a lovi Netflix mai târziu în acest an și încercați să rămâneți departe de spoilerii am citit-o pe toate!), iubita noastra Rory (noua mama AKA Alexis Bledel) ne-a oferit un clip GG exclusiv si nu are alta decat prima doamna Michelle Obama!

Așa e: noua noastră regină Snapchat sa alăturat echipei Alexis pentru un film special Gilmore Girls, care face ca multe dintre cele mai sălbatice vise să devină realitate!

FLOTUS a încercat mai întâi colaborarea cu Snapchat și Instagram, scriind: "Tot drumul de la Stars Hollow la @WhiteHouse. Vreți să vedeți ce are de făcut Prima Doamnă astăzi? Adăugați 'MichelleObama' pe Snapchat. #OyWithThePoodlesAlready. "

Acum, contul oficial Twitter pentru Gilmore Girls: Un an in viata a impartasit clipul complet, care include Rory ajutand doamna Obama sa aleaga cartea perfecta pentru viitoarea calatorie in Liberia, Maroc și Spania în sprijinul inițiativei Let Girls Learn.

"Știu că vei avea nevoie de o carte grozavă pe care să o citești în avion, așa că am crezut că aș aduce câteva alegeri", spuse Rory, în care se desfășoară grămezi de cărți. "Nu știam la ce m-ai intrat, asa ca am adus toata Shakespeare ", continua ea, inainte de a inregistra o intreaga slew de clasice, apoi se opri la cadou FLOTUS cu un cadou foarte special de la mama Gilmore - Pop Tarts!

Care carte alege Doamna Obama pentru zborul ei? Și, mai important, mănâncă dulciurile? Veți fi nevoit să vizionați videoclipul de mai jos pentru a afla.

Te descarcă acest premiu pentru premiera? Tweet ne @feminineclub.

(h / t ET, fotografii prin Jeff J Mitchell și Warner Brothers / Getty)