Nu trebuie să auziți coperta acustică a lui Madonna de Britney Spears "Toxic"

Nu trebuie să auziți coperta acustică a lui Madonna de Britney Spears "Toxic"

Words at War: Der Fuehrer / A Bell For Adano / Wild River (Ianuarie 2019).

Anonim

Britney Spears este de 36 de ani tineri astăzi și în onoarea zilei ei mari și a Zilei Mondiale a SIDA, a dăruit cântărețului "Clumsy" (împreună cu restul lumii!), cu o acoperire extrem de rece a uneia dintre cele mai mari hituri ale fetei de naștere: "Toxic. "

Acoperirea a apărut după ce vârsta de 59 de ani a văzut o meme glumită despre cât de disprețuitorul piesei iconice ar fi un motiv suficient pentru a încheia o prietenie.

Interpretând glumă ca un discurs, fondatorul MDMA a rămas în continuare pentru piesa pe care a deschis-o odată cu VMA-urile, scriind: "Acea melodie este * emoji de foc *. Ești atât de greșit. "

Neînțelegere sau nu, Madge a decis apoi să-i arate pe haters doar Cât de fierbinte ar putea fi piesa, luând-o pe ea însuși pentru a elibera propria transmisiune a melodiei la fani prin intermediul Instagram.

Folosind un filtru termic, Fata Materialului sa așezat cu un acustic pentru a curea o versiune mai lentă, mai puțin subliniată a loviturii "00", și wow! Nu numai că sună incredibilă (totuși este Madonna, la urma urmei), suntem cu adevărat sămânța ediției mai întunecate, fără fir a hit-ului care a fost odată în rotație mare în liceele noastre de liceu.

"Silence = moartea! " ea a scris. "Cântecul pentru Ziua Mondială a SIDA. #toxic #poisonparadise. @ britneyspears La mulți ani! "

Spears însăși a plăcut postul, deci știți că trebuie să fie bun: Ascultă mai jos și spune-ne ce crezi!

Ce părere ai despre versiunea lui Madge despre lovitura lui Britney? Distribuiți peste @feminineclub.