Nu veți crede cât de multe băuturi sunt în meniul secret al Starbucks

Nu veți crede cât de multe băuturi sunt în meniul secret al Starbucks

VEGAN 2017 - The Film (Martie 2019).

Anonim

Suntem la toate meniurile secrete. Fie că comandăm o brânză la grătar din In-N-Out sau o Burritodilla (burrito + quesadilla) de la Chipotle, este puțin mai distractiv atunci când comanda ta este numai pentru cei care știu. Dar nici un loc nu are un meniu secret ca Starbucks. A fost meniul Ziua Îndrăgostiților, băutura roz, băutura purpurie … lista continuă și continuă. Și de fapt, merge mai mult decât credeți. De fapt, un purtător de cuvânt al lanțului de cafea tocmai a dezvăluit exact câte sunt.

În timp ce vorbește cu serviciul Well + Good, un purtător de cuvânt al Starbucks a declarat site-ului "Există peste 170 000 de moduri de a putea personaliza băuturile la Starbucks. " Rezistaţi. 170, 000?! Ești sigur că nu ai adăugat câteva zeruri suplimentare acolo în caz de accident?

Având în vedere că puteți să alegeți și să alegeți dintre ingredientele pe care Starbucks le are și barista va face cel mai probabil pentru dvs., acest lucru are sens. Deci, care este următoarea băutură sterilă Starbucks pentru a prelua Instagram? Se pare ca cu un pic de creativitate, s-ar putea să vă puteți crea singur.

Care este cel mai bun meniu Starbucks cu care ai venit? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub.

Fotografie: Brittany Dawn