Dependența de dietă de sodă poate avea acest efect negativ asupra sănătății

Dependența de dietă de sodă poate avea acest efect negativ asupra sănătății

WHY Sugar is as Bad as Alcohol (Fructose, The Liver Toxin) (Iulie 2019).

Anonim

Uneori se simte ca starea sănătoasă este o slujbă cu normă întreagă. Indiferent dacă citiți etichete pentru a evita ingredientele înfricoșătoare ascunse în alimente, perierea uscată pentru a detoxifia sau pentru a găsi noi activități de vară pentru a vă mări ritmul cardiac, există mereu ceva nou pentru a evita, încerca sau amplifica pentru a trăi cea mai bună viață. Dar așteptați, sunt mai multe. Deși deja știm că folosirea îndulcitorilor artificiali în băuturile dvs. în timpul sarcinii poate determina copilul să aibă un indice de masă corporală peste medie (BMI), un nou studiu spune că consumul de băuturi alcoolice poate duce de fapt la mâncare mai mare - practic sabotând pe care credeai că poți să le tăiești, fără să bei pe acel zahăr adevărat.

Studiul, publicat în revista Metabolismul celular și realizat de cercetători de la Universitatea din Sydney și Institutul Garvan de Cercetări Medicale, a constatat că atât muștele de fructe, cât și șoarecii au mâncat mai mult după expunerea prelungită îndulcitorul artificial sucraloza. De fapt, animalele au consumat până la 30% mai multe calorii decât atunci când li s-au administrat doar mâncăruri îndulcite în mod natural.

Acesta este primul studiu care a atras vreodată o legătură între îndulcitorul artificial și un apetit stimulat. Care este adevărat important, deoarece îndulcitorii artificiali sunt adesea prescrisi pentru combaterea obezității, deși acest studiu arată că poate face chiar mai greu să piardă în greutate. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, o intreaga retea neurologica care spune unui animal ca nu are suficienta energie ca raspuns la consumarea de zahar fals. Hopa!

Cercetătorul principal, Greg Neely, spune: "Am descoperit că în interiorul centrelor de recompense ale creierului, senzația dulce este integrată cu conținutul energetic. Când dulceața față de energie este în afara echilibrului pentru o perioadă de timp, creierul recalibrează și mărește cantitatea totală de calorii consumate. "Zaharul fals intareste si dulceata zaharului natural gasit in fructe si legume, astfel incat chiar si atunci cand animalele primesc suficiente calorii, prezenta sucraloza le-a spus ca nu au consumat suficienta energie (calorii).

Echipa a constatat, de asemenea, că consumul cronic de zahăr artificiale a condus la insomnie, hiperactivitate și scăderea calității somnului - trei simptome de înfometare ușoară! Desigur, pentru atâția dintre noi, o cocă de dietă sau o mână de bomboane fără zahăr este o afacere (aparent) nevinovată la mijlocul după-amiezii, dar consumul de sucraloză pe care l-ați consumat poate doar să vă facă să vă adunați pastele mai târziu în noapte.

Veți trece la zahăr după citirea acestui studiu? Tweet ne @feminineclubși anunță-ne!