Dvs. de potrivire a stilului dvs. de stil, în conformitate cu semnul zodiacal

Dvs. de potrivire a stilului dvs. de stil, în conformitate cu semnul zodiacal

솔로몬 왕의 약소 쇄골 / 세기의 익명의 grimoire / Lemegeton / 한국어로 (Aprilie 2019).

Anonim

Fie ca sunteti mai degraba un Harley Viera-Newton sau un stil Kourtney Kardashian, pentru a lua indiciile de la dulapuri preferate de stilul tău stradal - mai ales atunci când simți că stilul funk. (Întotdeauna am nevoie de o tendință de reîmprospătare la mijlocul verii!) Dar sunt atât de multe femei șicane care merg pe străzile orașului în cele mai bune echipamente (și postând hainele din toată Insta!) Că poate fi greu să alegi o muză preferată. Pentru a vă ajuta să restrângeți căutarea, am creat un ghid aprobat de Cosmos pentru a vă găsi meciul de stele în stil stradal!

CANCER (21 IUNIE-22 IULIE)

1. Jeanne Damas: Jeanne Damas este simbolul francezilor: părul perfect dezordonat, buza roșie cu buzunare, cămașă alba încrețită și denim uzat. Acest brand specific de îmbrăcăminte ușoară, subțire, vibrează cu natura delicată, delicată, Rac. Si in timp ce cu siguranta nu esti unul care sa caute lumina reflectoarelor, tot apreciati acel stil subtil feminin pe care Damas si-a facut-o semnatura.

LEO (23 IULIE-AUGUST 22)

2. Freddie Harrel: Drăguț, vibrant și plin de bucurie de vivre, dulapul lui Freddie Harrel tipărit este acompaniamentul perfect al atitudinii voastre grecești, Leo. Stilist-blogger-public vorbitor are o personalitate exagerată pentru a se potrivi cu stilul ei feroce, care se potriveste conștiinței tale creative proprii foarte bine. Nimic nu este prea inalt pentru nici unul dintre voi, atat in viata, cat si in dulap, si ne place sa vada natura voastra jucaica prin intermediul dulapului tau colorat.

VERDE (AUGUST 23-SEPTEMBRIE 22)

3. Aimee Song: Impecabil. Acesta este cuvântul pe care l-am folosi pentru a descrie stilul ucigător al stilului lui Aimee Song - și, de asemenea, cuvântul pe care l-am folosi pentru a vă descrie nucleul, Fecioară. Ca perfecționist rezident al zodiacului, nu ești străin să vă asigurați că nu există un păr figurativ din loc (și fiți siguri că Song nu are niciodată un păr literal). Echipamentele bloggerului / arhitectului de interior (și jocul de frumusețe) sunt întotdeauna 100 la sută pe punct, de la poneiul tăiat în spate până la călcâiele cu două tonuri și știm că această atenție la detalii este atât de satisfăcătoare pentru sufletul tău. Și pentru a vorbi cu partea generoasă a serviciului comunitar, Song deține o linie de tricou cu sursă etică cu sora ei, Dani, unde proiectează și vând haine pentru a aduce conștientizarea și finanțarea unor organizații caritabile merituoase.

LIBRA (23 SEPTEMBRIE-22 OCTOMBRIE)

4. Sarah Harris: Întotdeauna elegant îmbrăcată cu doar un indiciu de subversiune, Sarah Harris știe cum să mențină un echilibru cu stilul ei, despre care știm că poți ajunge cu Libra diplomatic. Regizorul britanic de modă Vogue se transformă în fiecare zi, chiar dacă este doar o pereche de blugi impecabil adaptate, cu un tricou de epocă perfect îmbrăcat în vintage.Există o atenție la fiecare aspect și dragoste de detalii luxoase pe care știm că le puteți obține în urmă, Libra, deci asigurați-vă că urmați acest stil britanic de călătorie.

SCORPIO (23 OCTOMBRIE-21 NOIEMBRIE)

5. Shiona Turini: Topuri de cultură în formă de panglică, pantaloni impecabil adaptate, tocuri înalte - Shiona Turini știe cum să treacă dramă când vine vorba de îmbrăcăminte în fiecare dimineață. Suntem aici pentru asta, și tu ești și tu, senzual Scorpion. Pasiunea și intensitatea dvs. se împerechează perfect cu stilul serios de stil al lui Turini, prindeți astfel un blazer și un vârf de bikini și luați-vă de la editorul feroce de stilist.

SAGITARIU (22 NOIEMBRIE-DECEMBRIE 21)

6. Jules Sariñana: Un designer de modă cu mai mulți bărbați, cu mai mulți adepți ai lui Instagram decât Gwyneth Paltrow, Jules Sariñana se conectează complet la acea parte energică, rătăcită de tine, Sag. Elanul ei, stilul Cali-Girl, este definirea efortului, cu o mulțime de întreruperi, Converse și topurile de culturi aruncate în amestec. Ea adaugă întotdeauna o imprimare sau o textura inspirată la nivel global pentru aspectul inspirat din călătorii, care vibrează total cu setea de aventură și de călătorie.

CAPRICORN (DECEMBRIE 22-IANUARIE 19)

7. Olivia Palermo: Olivia Palermo este întotdeauna îmbrăcată pentru a impresiona - și pentru succes. Sună ca altcineva pe care o știi, Cap? Fostul model realist transformat în mod real are un gust impecabil, amestecând cu ușurință modele, texturi și siluete într-un mod atît modern, cît și sofisticat. Ca cineva care este orientat spre carieră și super savvy, vă simțiți în totalitate cu personalitatea stilului Palermo, șic și structurat.

AQUARIUS (20 IANUARIE-18 FEBRUARIE)

8. Leandra Medine: Vărsător, suntem destul de siguri că ai "Fă-ți propriul drum" al lui Fleetwood Mac care te joacă pe buze în cap și te iubim pentru acea vibrație independentă, rebelă. Aveți un spirit sorenic înrudit în Leandra Medine, AKA Repellerul omului, cu stilul său personal unic. Întreaga sa marcă este construită pe sărbătorirea hainelor care vă fac să vă simțiți cel mai mult, fie că sunteți pregătiți pur, boho romantic sau undeva în mijloc. Lăsați-o energia infecțioasă să vă infuzeze propriile ritualuri de îmbrăcare și să lăsați să strălucească autenticitatea. PISCINE (FEBRUARIE 19-MARTIE 20) 9. Linda Rodin:

Doar citiți o singură recenzie a oricărui produs în linia de frumusețe omonimă Linda Rodin și veți ști că femeia este

înțeleaptă - la fel ca tine, Pesti! De fapt, credem că aveți o mulțime de lucruri în comun, ca o modalitate intuitivă de îmbrăcare care se poate transforma și schimba în funcție de starea voastră în continuă evoluție. Rodin va rochia o rochie de seară la fel de mult ca ea va pune pe perechea lui Levi și va arăta la fel de frumoasă în orice fel. Deci, niciodată nu vă fie frică să lăsați vocea voastră internă să vă aleagă opțiunea #OOTD, Pesti. ARIES (21 MARTIE 21-APRILIE 19) 10. Eva Chen:

Ești încredințată, neînfricată și nu-ți fie frică să mergi după ceea ce vrei, Berbec, ceea ce face ca Eva Chen să fie un meci perfect în stil stradal pentru coarnele tale. Imaginile celebre ale Insta, cele mai faimoase de pe șosea, de la cabinete la șosete, vorbesc la două din pasiunile tale: pantofi fabuloși și o voință neobosită.Succesul de carieră al lui Chen se transformă în îmbrăcămintea ei, întrucât mereu caută o muncă adecvată și totală. Este o pasiune cu care te poți referi și ne place să te vedem trăind acel adevăr prin garderoba ta.

TAURUS (APRIL 20-MAI 20) 11. Natalie Suarez:

Cu atitudinea terestră, dragostea față de natură și comportarea pașnică, știm că veți cădea complet în stilul modelului Natalie Suarez. Ea are aspectul romantic modern, cu blocuri, cu multe straturi plutitoare și printuri de vis, care au luat-o în scenă. De asemenea, ea arată întotdeauna complet confortabilă și relaxată în hainele ei (niciodată neclintită sau incomodă) și știm cât de mult vă simțiți răceala, Taurul. Dă-i drumul, rochiile acele rochii maxi tot anul!

GEMINI (21 MAI-20 IUNIE 20) 12. Jenny Walton:

Ca director de moda al Sartorialistului, Jenny Walton trebuie sa mentina o curiozitate insatiabila pentru moda pentru a pastra marca relevanta si concentrata. Job de vis, amirite, Gemeni? Acest intelectualism orientat spre stil se manifestă și în stilul lui Walton. Ea se află mereu în căutarea unui vintage unic, combinând eforturile, epocile și siluetele într-un aspect deosebit de elegant. Este un mod atent și deschis de îmbrăcăminte, pe care propriul creier curios, care-l caută soiuri, se poate descurca.

Starul dvs. stilul stradal inspirat de zodiac vă corespunde propriului stil personal? Tweet ne @FeminineClub.com și să ne spuneți ce credeți! (fotografie recomandată prin @shionat)