Bleah! Sticlele de apă raportează mai multe germe decât un scaun de toaletă

Bleah! Sticlele de apă raportează mai multe germe decât un scaun de toaletă

Words at War: White Brigade / George Washington Carver / The New Sun (Iulie 2019).

Anonim

Menținerea hidratată în timpul lunilor calde este benefică din atât de multe motive (deși trebuie să fiți siguri că nu peste, și știm cu toții că sticlele de apă reutilizabile sunt alegerea ecologică, dar doamnelor, este timpul să începeți să curățați puțin mai viguros. Acest lucru se datorează faptului că cercetarea a arătat că sticlele de apă dau naștere unui băiat de lotta. Ca și mai mulți germeni decât un scaun de toaletă. Yuck!

În conformitate cu un studiu din "Treadmill Reviews", băuturile de la "un vas reîncărcabil s-au dovedit a fi" de multe ori mai rele decât lingerea jucăriei câinelui dvs. sau din bolul de apă al câinelui. "Ew!

Pentru a-și găsi rezultatele absolut ick-vrednice, oamenii de știință nebun de la Treadmill Reviews au umplut trei sticle de apă pentru fiecare tip de sticlă de apă convențională: șurub, glisieră, vârf de strângere și vârf de paie, pentru un total de 12 tampoane. Fiecare sticlă a fost tamponată după ce a fost folosită de un sportiv timp de o săptămână fără a fi spălată, apoi tampoanele germente au fost expediate într-un laborator.

Numerele? Deloc dragut. Studiul a constatat că sticla medie de apă are peste 300 000 de unități de bacterii care formează colonii, inclusiv unele tipuri înfricoșătoare, cum ar fi E. coli și salmonella, precum și tipuri de bacterii legate de infecții ale pielii, pneumonie și otrăvirea sângelui. Ick!

Deci, ce puteți face pentru a preveni apariția acestei sticle de apă? Verificați aceste mașini de curățat din bucătăria naturală și bucurați-vă de bucătărie după ce lăsați-o să se scufunde.

Aveți întotdeauna o sticlă de apă cu dvs.? O să-i speli puțin mai energic acum? Tweet ne @feminineclub!

(h / t ITV; fotografii prin mihailomilovanovic, svetikd / iStock)